The Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

The Hunt uygulaması sayesinde aradığınız tüm kıyafetlerin nerede satıldığını Android cihazlarınızdan hemen tespit edebilirsiniz.

The Hunt uygulaması, modayı çok sıkı bir şekilde takip eden ve dolayısıyla sık sık yeni çıkan ürünleri en uygun fiyata satın almak isteyenler için hazırlanmış ücretsiz bir Android uygulaması. Uygulama içerisindeki araçları kullanarak nereden alabileceğinizi bilmediğiniz ancak internette resmini gördüğünüz kıyafetleri bile bulma şansınız artıyor ve böylece size en yakın gerçek mağaza veya online mağazadan hemen siparişinizi verebiliyorsunuz.

Uygulama kullanıcılara iki yönlü bir işlev sunuyor diyebilirim. Bunlardan ilki, bir kıyafeti nerede bulabileceğini bilmeyenler için hazırlanmış ve uygulama içerisindeki deneyimli modacılar, alışveriş yapanlar ve piyasayı takip edenler tarafından hemen sorunuza cevap verilmesini sağlıyor. Tabii ki uygulamanın bir diğer yüzünde ise bu cevapları veren kişiler yer alıyorlar ve dilerseniz diğer kullanıcılara yardımcı olarak onların da aradıkları kıyafetlere veya diğer tekstil ürünlerine erişebilmelerini sağlıyorsunuz.

Tabii ki The Hunt'ın tek yeteneği bu değil. En trend olmuş veya yükselişte olan ürünü de görebilmenize olanak sağlayarak modada rüzgarın ne yana estiğini tespit edebiliyorsunuz. Böylelikle modaya uygun veya tercihen modaya ters bir şekilde hareket etme imkanı da doğuyor.

Çevrenizde bulunan mağazalarda yer alan ürünlerin en uygun fiyata nereden alınacağı konusunda da diğer kullanıcıların yardımlarını alabildiğiniz için cüzdanınıza da katkısı olacağını söyleyebilirim. Her ne kadar uygulama ülkemizde henüz çok yaygın olmasa da belli bir kullanıcı tabanı yakalandığında her erkeğin veya kadının mobil cihazında barındırmak isteyeceği uygulamalardan bir tanesi haline gelecektir.

Yiğit Ekim Demir

The Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
17.8 MB DOSYA BOYUTU

The Hunt uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak aradığınız giyim ürünlerinin nerelerde satıldığını bulmanıza yardımcı oluyor.

The Hunt uygulaması, moda severlerin ve alışveriş meraklılarının iPhone ve iPad cihazlarında sahip olmaktan keyif alacakları ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve aradığınız giysilerin en uygun fiyata hangi mağazalarda bulunabileceğine dair diğer üyelerden yardım almanızı sağlıyor.

Uygulama otomatik bir sistem üzerinden çalışmadığı için diğer üyelerle sıkı bir etkileşim içerisinde bulunmak, onların cevaplarından faydalanırken diğer üyelere de yardımcı olmak gerekiyor. İnternetteki herhangi bir kıyafeti bulduktan sonra bu kıyafeti uygulama içerisinde soruyorsunuz ve nerede bulunabileceğine dair fikri olan kullanıcılar size yardımcı oluyorlar. Ayrıca beğendiğiniz kıyafete alternatif olabilecek benzer ürünleri de bu yolla temin edebiliyorsunuz.

Tabii ki bunun yanında kendi bildiklerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmak ve onların kendi giyim ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak da uygulama içerisinde mümkün. Hangi ürünlerin yükselişte olduğunu görmek ve böylece en çok tercih edilen tekstil ürünlerini görmek de mümkün olduğu için uygulamanın oldukça işe yarar bir yapısı olduğunu belirtmek gerek.

Dilerseniz uygulamanın bildirim özelliğinden de faydalanabiliyor ve yakın çevrenizde dikkat çekici bir ürün satışa sunulduğunda bundan haberdar olabiliyorsunuz. Bazı online mağazalarla uyum içerisinde çalışan uygulama, böylece direkt olarak The Hunt içerisinden satın alma imkanları da sunulmasını sağlıyor.

Eğer giyim ve kıyafet alışverişlerinizi daha kolay hale getirecek bir mobil uygulama arayışındaysanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape Hunt: The Lost Temples

    Kayıp profesörü bulmalısınız.
  • Agent Hunt APK

    Kiralık katil rolünü üstlendiğiniz Agent Hunt APK, akıllı telefonlarınızda oynayabildiğiniz bir nişancı oyunudur.
  • Aqua Hunt

    Aqua Hunt oldukça ilginç bir balık avlama oyunudur
  • Drop Hunt

    Drop Hunt eğlenceli ve sevimli bir mobil bulmaca oyunudur
  • Night Hunt

    Night Hunt, Türkçe adıyla Gece Avı oyununda zifiri karanlıkta vampir avına çıkıyorsunuz.
  • Lion Hunt 3D

    Lion Hunt 3D, avcılık oyunlarından hoşlanan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Hunt Royale APK

    Oynaması ücretsiz olan Hunt Royale APK 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.
  • Scavenger Hunt APK

    Scavenger Hunt APK, en popüler bulmaca oyunları arasında yer alan bir gizli nesne bulma oyunudur.