The Marble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

The Marble, Android platformu için geliştirilen bir beceri oyunudur.

The Marble, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur.

Türk oyun yapımcısı Playmob Apps tarafından geliştirilen The Marble, Agar.io benzeri bir oynanışa sahip. Oyunda amacımız kendimizi sunucunun en büyük parçası haline getirmek. Bunun için ise olabildiğince çok sarı top yiyor ve kendimizden küçük rakiplerimie bela oluyoruz. Farklı yer deseni ve mermer çeşidi ile oynayabildiğimiz yapımın en dikkat çeken özelliği ise kuşkusuz grafikleri oluyor. 

The Marble, oyuncuların en büyük olmaya çalıştıkları oyunlardan bir tanesi. Bunun için yerde duran sarı topları bünyemize katmamız gerekiyor. Yavaş yavaş büyüdükçe, karşımıza çıkan ve bizim boyutumuzdan küçük olan mermerleri de bünyemize dahil edebiliyoruz. Sarı toplar ve diğer oyuncuları yiyerek, devasa mermer topları yapmaya çalışıyoruz kısacası. Agar.io alternatifi arayan ve Android üzerinde hoşça vakit geçirmek isteyen oyuncular için tercih edilebilir oyunlardan bir tanesi.

Ramazan Tugay Kahraman

The Marble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
38.8 MB DOSYA BOYUTU

The Marble Battle, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen beceri oyunudur.

The Marble Battle, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur. 

Agar.io Benzeri Bağımlılık Yapan 5 Çılgın Oyun kategorisine rahatlıkla sokabileceğimiz The Marble Battle, Türk oyun geliştirici Playmob Apps tarafından oyun sevenlerin karşısına çıkarılmış yapımlardan bir tanesi. Oyunda amacımız bütün sunucunun en büyük mermer parçası olmak ve bunun için yarınlar yokmuş gibi yuvarlanmak. Agar.io benzerliği ise bu kaçma ve büyüme tarafıyla göz önüne çıkıyor.

Oyuna başladığımız zaman bir mermer parçası seçiyoruz. Çeşitli şekillerde olabilen bu mermerlerden bir tanesini seçtikten sonra, küçük bir bilye boyutunda sunucunun ortasına bırakılıyoruz. Ardından çevrede bulunan küçük sarı mermerleri ve kendimizden daha küçük mermerleri yiyerek, büyüklüğümüzü dur durak bilmeden arttırıyoruz. Kontrolü iyi ayarlanan oyunda saatlerinizi bile gerçimeniz mümkün. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marble Clash

    Marble Clash, misket (bilye) oyununu mobil cihazlarda oynamamızı sağlıyor. Marble Clash, Android Google Play'de!
  • Marble Mountain

    3 boyutlu ve zengin bir dünyada kontrol ettiğiniz meşe ile Marble Mountain platform becerinizi ve reflekslerinizi heyecanlı sınavdan geçiriyor.
  • Marble Heroes

    Marble Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Marble Legend

    Marble Legend aynı renkteki bilyeleri eşleştirmeye çalıştığımız keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Dragon Marble Crusher

    Dragon Marble Crusher keyifli bir renk eşleştirme oyunudur
  • Marble Mania

    Marble Mania, android işletim sistemine sahip telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Marble Duel

    Marble Duel, top eşleştirme oyununu çok daha güzel bir hale getirip adeta bir macera oyununa çeviren eğlenceli bir Android oyunu.
  • Marble Viola's Quest

    Marble Viola's Quest oyununda bulunan tüm topları patlatın ve yeni bölümlere geçmeye çalışın.