The Mars Trip

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

The Mars Trip tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir uzay yolculuğu oyunudur.

The Mars Trip ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken eğlenceli bir uzay oyunudur. Mars gezegenine olan yolculuğumuzu konu alan bu oyunda çizgi filmlerden fırlamış gibi görünen bir uzay aracını kontrol ediyoruz.

Oyundaki temel amacımız bölümlere serpiştirilmiş olan paraları toplamak ve bu görev yerine getirirken hiçbir objeye çarpmamak. Zincirler, dikenli toplar, lazerler çarpabileceğimiz potansiyel tehditler arasında yer almakta. Hızlı hamlelerle bunlardan sıyrılmalı ve mümkün olduğunca ileri gitmeliyiz.

Bölümler esnasında kullanabileceğimiz özel güçler bulunmakta. Sol alt köşede duran bu güçler zor zamanlarda kurtarıcı rolü üstlenebiliyor ve bölümleri tamamlamamızda büyük pay sahibi oluyor. Elbette bunları her zaman kullanamıyoruz.

Özet olarak The Mars Trip çok fazla bir hikaye derinliği sunmasa da oynaması son derece keyifli bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Emircan Erdoğan

The Mars Trip

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

The Mars Trip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir uzay yolculuğu oyunudur.

The Mars Trip eğlenceli bir uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform beceri oyunu olan The Mars Trip, kızıl gezegen Mars’ta başımızdan geçen maceraları konu alıyor.

Oyun temel olarak bir bir platform beceri oyunu olarak ilerliyor. Bölümlere serpiştirilmiş olan altınları toplarken bir yandan da engellere çarpmamaya çalışıyoruz. Dikenli toplar, zincirler ve lazerler gibi engeller mevcut ve herhangi birine çarpmamız halinde kaybediyoruz. İlk baştaki bölümler görece olarak daha basit bir havada ilerliyor. Birkaç bölüm sonra hem engellerin sayısı hem de yerleşim planları değişiyor ve işimiz epey zorlaşıyor.

Oyunda zor zamanlarda kullanabileceğimiz çeşitli özel güçler mevcut. Fakat tahmin ettiğinizi gibi bunlar sınırsız değil ve dilediğimiz zaman tekrar tekrar kullanamıyoruz. Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğim The Mars Trip boş zamanlarını değerlendirebileceğiniz keyifli bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Second Trip

    The Second Trip, sınırsız koşu oyunları ile aynı oyun yapısına sahip olan fakat bir tünelde geçen eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Hyper Trip

    Neon ışıklar, 3 boyutlu bloklar ve reflekslerinizi test eden bir oyun istiyorsanız Hyper Trip mutlaka denemeniz gereken bir beceri oyunu.
  • Don't Trip

    Don't Trip, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynarken hem eğleneceğiniz hem de eğleneceğiniz el becerinize dayalı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Mars: Mars

    Mars: Mars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Stranded: A Mars Adventure

    Stranded: A Mars Adventure retro tarzda bir mobil platform oyunudur
  • The Mars Files

    The Mars Files, size verilen talimatlar doğrultusunda hayatta kalmanızı amaçlayan bir macera oyunudur.
  • Field Trip

    Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız o zaman Field Trip adındaki size çok yardımcı olacak bu uygulamayı da seveceksiniz. Field Trip tam bir rehber.
  • Extreme Road Trip 2

    Extreme Road Trip 2 heyecan dolu bir yarış oyunudur