The Moaning Words

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

The Moaning Words, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir kart oyunu.

The Moaning Words, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış keyif verici bir kart oyunu olarak öne çıkıyor. Oyunseverleri epik bir maceraya çıkartan bu oyunda kendi destemizi oluşturuyor ve epik kart savaşlarına katılıyoruz.

Alien ve Star Wars gibi eserlerle tanıdığımız Alan Dean'in kaleminden çıkan The Moaning Words, Ctulhu Mitos'unu konu alıyor. Oyunda destemize katabileceğimiz 100 farklı kart bulunuyor ve bunların her biri farklı özelliklere sahip.

Oyunda arkadaşlarımıza karşı PvP mücadelelere katılım gösteriyoruz. Karşılaştığımız rakiplerin destelerini saklayarak kendi destelerimizi oluştururken ilham alabiliyoruz. Oyunda bir de hikaye modu bulunuyor. Eğer arkadaşlarınızla mücadele etmek istemezseniz hikaye modunda da ilerleyebilirsiniz. Her gün yeni bir maceranın yer aldığı bu mod heyecanı daima yüksek seviyelerde tutuyor.

The Moaning Words'te yer alan grafikler gerçekten çok etkileyici. Artwork özenli bir şekilde yapıldığı için oyunda hiçbir zaman kalitesiz hisse katılmıyoruz. Kart oyunlarına karşı ilginiz varsa biraz da fantastik öğelere merakınız varsa The Moaning Words'e mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find the Words

    Kelime oyunu sevenler için farklı bir deneyim sunan Find the Words mobil oyunu iPhone ve iPad cihaz kullanıcılarını bekliyor.
  • Words With Friends HD Free

    Words With Friends HD Free, dünyanın en çok oynanan çapraz bulmaca oyunlarından bir tanesi olan Words With Friends Free'nin ücretsiz iPad versiyonudur.
  • Words MishMash

    Words MishMash iPhone ve iPad için bir kelime bulma oyunudur.
  • Words Master

    Words Master iOS İndir: Rahatlatan beyin egzersizi
  • Words With Friends Free

    Words With Friends Free, kelime hazinenizi kullanarak oynayacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir çapraz bulmaca oyunudur.
  • Just 4 Words

    Just 4 Words, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mücadeleci, eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunudur.
  • King of Words

    King of Words, Türkçe ve İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz ücretsiz bir iOS oyunu.
  • The Gate

    The Gate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz fantastik bir kart oyunudur