The Mummy Dark Universe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

The Mummy Dark Universe, Tom Cruise'un oynadığı The Mumy (Mumya) filminin mobil oyunu.

The Mummy Dark Universe, Tom Cruise ve Russel Crowe’un oynadığı The Mumy (Mumya) filminin mobil oyunu.

İlk olarak Android platformuna çıkış yapan Mumya filmi oyununda interaktif bulmacalarla karşılıyoruz. Maceramız boyunca verdiğimiz kararlar oyunun gidişatını direkt etkiliyor. Dolayısıyla seçimimize göre farklı sonlarla karşılaşıyoruz.

2017 yılında tekrar beyaz perdeye taşınan Mumya filminin başrol oyuncuları arasında Tom Cruise, Russel Crowe, Annabelle Wallis gibi ünlü isimler yer alıyor. Hal böyle olunca filmin konusunu yansıtan bir de mobil oyunu hazırlanmış. Android platformunda ön kayda açılan, ilk bölümünün ücretsiz olarak sunulduğu Mumya oyununda filmin ana karakteri Nick Morton’ın yerine geçiyoruz. Kötü laneti ortadan kaldırmak için eski bir büyü kitabının şifrelerini çözmeye çalışıyoruz. Karanlık güçlerle mücadele ediyor, Prodigium ajanlarından kaçıyoruz.

Erkan Calp

The Mummy Dark Universe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

The Mummy Dark Universe, Tom Cruise'un Mumya (The Mummy) filminden uyarlanan macera bulmaca oyunu.

The Mummy Dark Universe, Tom Cruise’un oynadığı Mumya (The Mumy) filminin konusuna bağlı kalınarak hazırlanmış macera bulmaca oyunu. Diyaloglar üzerinden ilerleyen mobil oyunda filmin başrol oyuncusu Tom Cruise’un canlandırdığı Nick Morton adlı karakteri kontrol ediyoruz.

Bu sene vizyona giren yeni Mumya filmiyle birlikte mobil platformda yerini alan The Mumy Dark Universe adlı oyun, filmin hikayesi üzerinden yürüyor. Dolayısıyla filmi izleyip oynarsanız daha çok keyif alırsınız. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda ana karakter Nick Morton’ın yerine geçip kötü laneti ortadan kaldırmak için uğraş veriyoruz. Eski bir büyülü kitabın şifrelerini çözmeyi başarırsak lanet ortadan kalkacak ancak öncesinde bunu yapmamızı engelleyen kötü güçlerle savaşmamız gerekiyor. Prodigium ajanlarının da peşimize düşmesiyle heyecan artıyor.

Bolca diyaloglarla karşılaştığımız oyunda tek sonun olmaması da etkileyici. O anda düşünmeden veya düşünerek verdiğiniz bir karar hikayenin gidişatını doğrudan etkiliyor. Farklı seçimlerle oyunu birden fazla kez bitirme şansına sahip oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Left in the Dark

    Left in the Dark gizemli bir sır perdesini aramalaya çalıştığınız bir bulmaca oyunudur
  • The Dark Book

    Mistik olayların gerçekleştiği keyifli bir RPG deneyimi
  • Dark Meadow: The Pact

    Android cihazlarınıda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • Dark Parables: The Little Mermaid

    Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Secrets of the Dark Eclipse Mountain

    Gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizemli mekanlarda kayıp arkadaşınızı arayacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • DreamWorks Universe of Legends

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen DreamWorks Universe of Legends mobil oyunu, efsaneleşmiş DreamWorks karakterleriyle kendi evreninizi savunacağınız kaliteli bir rol yapma oyunudur.