The Outlived

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Zombilerle savaşacağız.

Zombilerle mücadele edeceğimiz The Outlived adlı mobil aksiyon oyununda bizleri oldukça geniş bir atmosfer bekliyor.Hero Games tarafından geliştirilen ve mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan The Outlived ile zombilere karşı savaşacak ve hayatta kalabilmek için mücadele edeceğiz.

Kaliteli grafiklere sahip olan oyunda kendimize sığınaklar yapacak, karakterimizi kişiselleştirebilecek ve birbirinden farklı silahları kullanabileceğiz. Oyun içerisinde ateşli silahların yanı sıra balta, çekiç ve kürek gibi yardımcı ekipmanlarda bizlere sunulacak. 40’dan fazla PvP etkinliğinin yer aldığı mobil aksiyon oyununda çok oyunculu olarak arkadaşlarımızdan da destek alabileceğiz. Hayatta kalma odaklı olarak oynanacak olan yapım da zombiler adeta sürü gibi karşımıza çıkacak ve bizi de aralarına katmak için her yolu deneyecekler. Ses efektleri ile gerilim üst noktalara tırmanırken silah sesleri de zombilerin kabusu olacak.

Oldukça hoş bir oynanışa sahip olan yapım sürükleyici aksiyon sahneleri ile 500 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. 4.2 inceleme skor puanı ile bekleneni başarıyla veren The Outlived, ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

The Outlived

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
386.8 MB DOSYA BOYUTU

Zombileri öldürmek için mücadele edeceğiz.

Hero Games tarafından geliştirilen ve mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan The Outlived tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. Zombilerle mücadele edeceğimiz oyunda hayatta kalabilmek için kendimize kalacak yerler inşa edecek, çevreden gelebilecek saldırılara karşı tuzaklar hazırlayacağız. Karakter özelleştirme gibi imkanlarda sunan oyunda birbirinden farklı çok sayıda silah modeli de karşımıza çıkacak. Özellikle itemlar bize zengin bir oynanış sunacak.

Çarpıcı grafiklere sahip olan mobil aksiyon oyununda kamera açıları oldukça sade olurken içerik de zenginliği ile beğenileri toplamaya devam ediyor. Zombileri öldürmeye çalışacağımız mobil yapımda silahlarımızı ve ekipmanlarımızı yükseltebilecek ve daha etkili bir hale gelebileceğiz. Karanlık bir atmosferde mücadele edecek ve benzersiz zombiler ile karşı karşıya geleceğiz.

40’dan fazla PvP etkinliğinin yer aldığı oyunda 500 binden fazla oyuncu yer alıyor. Dileyen oyuncular bu mücadeleye arkadaşlarını da dahil edebilir ve onlardan yardım alabilirler. Google Play’de 4.2 skor puanı ile ilk sıralarda yer alan yapım aksiyon severlere sürükleyici ve bir o kadar da atmosferik bir oynanış sunuyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • I, The One

    Karşımıza çıkan karakterleri pataklayacağız.
  • Race The Sun

    Güneş enerjili bir uzay gemisiyle aksiyona doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rival Kingdoms: The Lost City

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • The Wanderer

    Piksel grafikler eşliğinde hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.
  • The Addams Family

    Kendi korku evinizi inşa ederek macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.