The Quest Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

The Quest Keeper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

The Quest Keeper, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir macera oyunudur. Platform oyunu da diyebileceğimiz bir tarza sahip olan The Quest Keeper bir kare kafanın maceralarını konu alıyor.

Oyunun konusuna göre basit bir çiftçiye başarılı bir zindan avcısı olması için yardım ediyorsunuz. Bunun için rastgele olarak yaratılan zindanlara giriyor, engellere dikkat ediyor ve etraftaki hazineleri topluyorsunuz.

Crossy Road oyununu oynadıysanız ve sevdiyseniz, The Quest Keeper'i de seveceksiniz. Oyun Crossy Road'u almış ve bir macera/RPG oyununa dönüştürmüş diyebilirim. Crossy Road'da arabalar çarpmadan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordunuz. Burada da engellere dikkat ederek platformlar boyunca ilerliyor, zaman zaman tahtalara binerek karşıya geçiyorsunuz.

Oyunda karakteriniz kendi kendine ileriye doğru gidiyor fakat siz parmağınızı istediğiniz yönde kaydırarak karakterin yönünü değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca istediğiniz zaman durup geri gitme şansına da sahipsiniz.

Oyunda yerden çıkan dikenler, örümcekler, lazerler, çukurlar gibi pek çok engel bulunuyor. Bununla birlikte altınları, sandıkları, sanat eserlerini toplayabiliyorsunuz. Yine oyunda tamamlayabileceğiniz 10 farklı görev bulunuyor.

Ayrıca oyunda pek çok yükseltme ve eşya da sizleri bekliyor. Yani basit fakat uzun süre sizi eğlendirecek ve tatmin edici bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Elifcan Mehekli Çakmak

The Quest Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
70.8 MB DOSYA BOYUTU

The Quest Keeper, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

The Quest Keeper, iTunes cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform ve macera oyunudur. Bir diğer kare kafa macerası olan The Quest Keeper, retro yapısı ve eğlenceli tarzı ile dikkat çekiyor diyebilirim.

Oyunda kare kafa bir çiftçiyi canlandırıyorsunuz ve amacınız zindanlarda dolaşıp bulabildiğiniz kadar çok hazine toplamak. Fakat elbette usta bir zindan avcısı o kadar kolay değil, çünkü önünüzde pek çok engel sizi bekliyor.

Quest Keeper da platform tarzı bir alanda ve her seferinde rastgele olarak yaratılan bir dünyada yukarıya doğru ilerliyorsunuz. Dikenler, örümcekler, lazerler, çukurlar gibi pek çok engelden kaçmanız gereken oyunda aynı zamanda etraftaki altınları ve hazineleri topluyorsunuz.

Crossy Road oyununu alıp RPG ve macera türü bir oyuna dönüştüren The Quest Keeper'da 10 farklı görev bulunuyor. Crossy Road 'da bildiğiniz gibi bir karakteri arabalar çarpmadan karşıdan karşıya geçirmeye çalışıyordunuz. Burda da engellere dikkat ederek platformlar arasında ilerliyor ve gerektiğinde tahtalar ile karşıya geçiyorsunuz.

Oyunun kontrolleri de gayet basit diyebilirim. Karakter zaten kendi kendine ilerlerken sizin yönünü değiştirmek için tek yapmanız gereken parmağınızı istediğiniz yöne doğru kaydırmak. Ayrıca istediğiniz zaman durup geri gitme şansına da sahipsiniz.

Siz de eğlenceli platform oyunları arıyorsanız, The Quest Keeper'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Keeper

    Küçük canavarı koruyun.
  • Archers Quest

    Archers Quest tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ilginç bir okçuluk oyunudur.
  • The Office Quest

    The Office Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • KungFu Quest: The Jade Tower

    KungFu Quest: The Jade Tower'da sürekli olarak saldırıda bulunan düşmanları üstün dövüş tekniklerimizle alt etmeye çalışıyoruz
  • Punch Quest

    Punch Quest, ilk bakışta hemen anlayacağınız eski grafiklere ve eğlenceli bir oynanışa sahip atari dövüş oyunlarından bir tanesidir.
  • Goblin Quest: Escape!

    Ödül şampiyonu bir Dungeon Crawler oyunu olan Goblin Quest: Escape! oynarken amacınız tüm engellere rağmen zindanlarda dolaşırken hayatta kalmak ve hazineleri toplamak.
  • Keeper

    Keeper ile şifrelerinizi güvenli şekilde saklayabilirsiniz.
  • Dungeon Keeper

    Dungeon Keeper, farklı oyun mekanizması dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecanlı ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.