The Trail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
386 TOPLAM İNDİRME
641 MB DOSYA BOYUTU

The Trail, özgürce bir yolculuk sırasında karşınıza çıkan görevleri yapmanızı ve sağ kalmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunu.

Oturduğunuz yerden farklı bölgeleri keşfetmek ve bu bölgelerde çılgınca maceralar yaşamak istiyorsanız, The Trail oyunu tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz The Trail oyunu, zorlu görevleri ve eğlenceli hikayesiyle sizi bekliyor.

The Trail oyununda ana karakter ile birlikte bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Bu yolculuk sırasında oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü bulunduğunuz yerin yabancısısınız ve daha öncede de bu bölgeyle ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadınız. Bu yüzden oyundaki notları dikkatli okumalı ve temkinli hareket etmelisiniz.

Oyunda yolculuk sırasında karşınıza zarar verici canlılar çıkacak. Bu canlılardan kaçmanız gerekli. Ayrıca çantanızda çeşitli eşyalar yapabileceğiniz malzemeler taşımanızda da fayda var. Çünkü canınız azaldığında ve kalacak yer aradığınızda bu malzemeler çok işinize yaracak. The Trail oyununda size lazım olan malzemelere ise görevleri yaptığınızda erişebilirsiniz.

Oldukça ilginç bir simülasyon oyunu olan The Trail, sizi hikayesi ve aksiyonlarıyla birlikte büyüleyecek. Eğer standart oyunlardan sıkılmışsanız The Trail'i hemen şimdi denemenizde fayda var.

Uğur Sağlam

The Trail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

The Trail mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Trail, 90'lı yıllarda yayınlanmış olan Black & White isimli efsane oyunun baş tasarımcısı olan Peter Molyneux tarafından yaratılmış yeni bir mobil macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Trail'da yeni bir dünyayı leşfetmeye çalışan bir maceracının yerine geçiyoruz. Oyuna kendi kahramanımızı yaratarak başladıktan sonra yolculuğa çıkıyoruz, oyundaki temel amacımız ise Eden Falls adlı şehre ulaşmak. Bu şehre ulaşabilmek için orman içinde yolculuk etmemiz, tepeleri aşmamız ve vahşi hayatla yüzleşmemiz gerekiyor.

The Trail içerisinde Minecraft benzeri öğeler barındıran bir rol yapma oyunu olarak düşünülebilir. Oyuncular The Trail'deki maceralarında yolculuklarına devam edebilmek için farklı araçları inşa edebiliyorlar, ürettikleri ve topladıkları şeyleri satarak para kazanabiliyorlar.

The Trail kendine has bir görsel tarza sahip. Oyun dünyası renkli ve manzaralar oldukça hoş görünüyor. Oyunda tasarlanan dünya ise bu görsel özgünlüğü tamamlayacak orijinallikte. The Trail eğer farklı bir macera yaşamak istiyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Boomerang Trail

    The Boomerang Trail, bumerangımızı kullanarak puanları toplamaya çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunu.
  • The Oregon Trail: Settler

    Android The Oregon Trail: Settler oyununda kendi yaşam alanınızı kurarak hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın.
  • Whale Trail Frenzy

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Andor's Trail

    Hazine arayışına girerek macera dolu anlar yaşayacağınız benzersiz bir rol oyunudur.
  • Trail Of Tank

    Takım arkadaşlarınız için ortalığı yıkıp geçiyorsunuz.
  • Dot Trail Adventure

    Dar bloklar üzerinde ilerleyerek engellerin üzerinde atlayabileceğiniz ve yere düşmemek için mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.
  • The Wesport Independent

    The Wesport Independent mobl cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur