The Walking Dead: No Man's Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur

The Walking Dead: No Man's Land dünyaca ünlü televizyon dizisi Walking Dead'in hikayesinin geçtiği evrende geçen bir maceraya atılmamıza imkan veren bir mobil RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz The Walking Dead dizisinin bu resmi rol yapma oyunu sayesinde zombiler tarafından istila edilmiş bir post apokaliptik dünyaya konuk oluyoruz. Kendi hayatta kalma maceramıza atıldığımız oyunda bir grup kahramanı yöneterek karşımıza çıkan güçlükleri aşmaya, zombileri temizlemeye ve yok olan medeniyeti baştan inşa etmeye çalışmaktayız. Bu işte bize kılavuzluk eden kişi ise The Walking Dead dizisinin en sevilen kahramanlarından olan Daryl Dixon. Daryl oyun boyunca bize hayatta kalmamızı sağlayacak ipuçlarını veriyor ve zombilerle nasıl mücadele edeceğimizi anlatıyor.

The Walking Dead: No Man's Land'da oyuncuların vereceği kararlar oyunun nasıl gelişeceğini belirliyor. Kimi zaman zor kararlar almak zorunda kalıyorusunuz; ekibinizden biri sorun yaratmaya başladığında veya ekibinizin geleceğini tehdit ettiğinde onu geride bırakmanız gerekebiliyor. Sıra tabanlı bir savaş sistemine sahip olan The Walking Dead: No Man's Land bu yönüyle Fallout serisinin ilk oyunları gibi RPG klasiklerini anımsatmakta.

The Walking Dead: No Man's Land'da görevleri tamamladıkça ve düşmanlarınızı yok ettikçe kahramanlarınız da gelişiyor. Ayrıca kahramanlarınızın kullandıkları silahları da geliştirebiliyorsunuz. Oyun içerisinden diziden hatırlayacağınız Terminus ve hapishane gibi mekanlara konuk olabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

The Walking Dead: No Man's Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
263 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Dead: No Man's Land mobil cihazlarınızda oynayabilecğeiniz bir rol yapma oyunudur

The Walking Dead: No Man's Land, AMC'nin dünyaca ünlü televizyon dizisi The Walking Dead'in geçtiği dünyada geçen bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz RPG türünde bir zombi oyunu olan The Walking Dead: No Man's Land'de dizinin en sevilen kahramanlarından olan Daryl'e katılıyoruz ve kendi hayatta kalma mücadelemizi başlatıyoruz. Zombilere karşı başlattığımız savaşta zor kararlar bizi bekliyor. Kimi durumlarda ekibimizden bir kişiyi geride bırakmamız gerekiyor; bu tercihleri en insani şekilde yapmak ise büyük bir mücadele. Zombilerle savaşırken Daryl bize nasıl öldüreceğimiz ve hayatta kalacağımız konusunda kılavuzluk ediyor. Fakat en sonunda seçimleri bizim yapmamız gerekiyor.

The Walking Dead: No Man's Land, Fallout serisinin ilk oyunları gibi RPG klasiklerine benzeyen bir oyun yapısına sahip. Sıra tabanlı savaş sistemine sahip The Walking Dead: No Man's Land'de taktiksel bir oynanış yer almakta. Zombilerle savaşırken farklı kahramanlardan oluşan takımımızda yer alan kahramanların her birinin özel yetenekleri, kullandığı ekipman ve silahlar, sahip oldukları istatistiksel özellikler savaşların kaderini belirliyor. Zombileri yok ederek görevleri tamamladıkça kahramanlarımız tecrübe kazanıyor ve yeteneklerini geliştirebiliyorlar. Ayrıca kullandıkları silahları da geliştirebiliyoruz.

The Walking Dead: No Man's Land'de dizide yer alan Terminus ve hapishane gibi tanıdık mekanlara yolculuk edebiliyorsunuz. Resmi bir Walking Dead oyunu olan The Walking Dead: No Man's Land uzun süren bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead: Michonne

    The Walking Dead: Michonne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Walking Dead: Our World

    Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyununda zombi avına çıkıyoruz.
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Walking Dead: Road to Survival

    The Walking Dead: Road to Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • The Walking Dead: Survivors

    The Walking Dead: Survivors Android Google Play'de! Dünyanın her yerinden oyuncularla hayatta kalmak için savaşın!
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • The Walking Dead Dead Yourself

    The Walking Dead Dead Yourself kendinizi zombi yapmanızı sağlayan bir mobil kamera uygulamasıdır