The Walking Dead: Survivors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Dead: Survivors Android Google Play'de! Dünyanın her yerinden oyuncularla hayatta kalmak için savaşın!

The Walking Dead: Survivors, Skybound çizgi roman serisine dayanan resmi hayatta kalma strateji oyunu.

The Walking Dead: Survivors İndir

Sadece hayatta kalmakla kalmayıp, Aylaklarla dolu bir dünyada büyümek için gerekenlere sahip misiniz? Rick, Michonne, Negan, Ezekiel ve Glenn gibi ikonik çizgi roman karakterleriyle yolları geçerek The Walking Dead dünyasını deneyimleyin. The Walking Dead evrenini keşfederken en sevilen yerleri ziyaret edin.

Yerleşim yeri inşa edin, duvarlarını koruyun, savunmanızı oluşturun, malzemeler toplayın, hayatta kalan diğer kişileri yanınıza alın, ittifaklar kurun, ordunuzu eğitin, lider olarak saygınlığınızı artırın, diğer oyuncularla savaşın, en önemlisi de hayatta kalın!

Resmi Oyun: Rick, Michonne, Negan ve Glenn gibi unutulmaz The Walking Dead karakterleriyle karşı karşıya gelin. Aylak ordulara karşı hayata kalın, diğer klanlarla savaşın, sığınağınızı oluşturun, ordunuzu toplayın ve bir lider olarak itibarınızı artırın.

Strateji Oyunu: Görevler, sığınağınızı korumanız ve hayatta kalmanız açısından çok önemlidir. Malzemeleri toplayın, çiftlik kurun, eğitin, keşfedin, savaşın, yeni kahramanları alın ve grubunuzun tıbbi ihtiyaçlarını karşılayın.

Savunma Oyunu: Barınağınız onu yıkmaya çalışan Aylaklar tarafından sürekli tehdit altındadır, buna göre savunmanızı oluşturmanız gerekir. Duvarlarınızı güçlendirin, engeller yerleştirin, savunma kulelerinizi inşa edin, hayatta kalanlar ekibi kurun ve üssünüzü Aylaklar ordusundan ve düşmanlardan korumak için stratejik olarak hayatta kalanların becerilerini ortaya çıkarın!

Sosyal Oyun: Aylaklar sadece başlangıçtı, Negan ve onun Kurtarıcılar çetesi gerçek bir tehdit! Klan kurmak için diğer oyuncularla takım olun. Daha fazla bölge kazanmak ve Negan’a karşı savaşmak için bölgede çeşitli klan binaları inşa edin!

Keşif Oyunu: Üssünüzün etrafındaki alanı keşfetmek, yeni konumların, karakterlerin, öğelerin, kaynakların kilidini açmanın ve hatta dünya hakkında daha fazla şey öğrenmenin anahtarıdır. Nereyi keşfetmeli? Görevi kime atamalı? Oraya ulaşınca ne yapmalı? Bunlar bir lider olarak yapmanız gereken seçimlerdir.

 

Erkan Calp

The Walking Dead: Survivors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
1.3 GB DOSYA BOYUTU

The Walking Dead: Survivors, Skybound çizgi romanına dayanan resmi strateji oyunu.

The Walking Dead: Survivors, Rick, Michonne, Negan, Ezekiel, Glenn gibi ikonik çizgi roman karakterlerinin yer aldığı hayatta kalma oyunu. Ucu bucağı olmayan The Walking Dead evrenini keşfederken bilindik yerleri ziyaret edeceğiniz bu oyunda aylak ordularıyla savaşacak ve diğer hayatta kalan topluluklara karşı mücadele edeceksiniz. Zombi oyunları, zombili oyunları, hayatta kalma oyunları, strateji oyunlarını seviyorsanız, Skybound çizgi roman serisinden uyarlanan bu yapımı kesinlikle oynamalısınız. The Walking Dead: Survivors oyununu iPhone/iPad cihazınıza iOS App Store’dan ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

The Walking Dead: Survivors İndir iOS

The Walking Dead’in hafızalara kazınan karakterlerini bir araya getiren hayatta kalma temelli harika bir mobil strateji oyunu The Walking Dead: Survivors. Yerleşim alanı kuruyor, savunmanızı oluşturup geliştiriyor, erzak topluyor, diğer kurtulanları alıyor, ordularınızı eğitiyor, savaşıyorsunuz.

  • Unutulmaz The Walking Dead karakterleriyle karşılaşın. Aylaklar ordularından kurtulun, klanlara karşı savaşa girin, sığınağınızı kurun, ordunuzu toplayın.
  • Görevler, yerleşim alanınızı korumak ve hayatta kalmak için çok önemli. Erzakları toplayın, çiftçilik yapın, eğitin, keşfedin, savaşın, yeni kahramanları işe alın, grubunuzun tıbbi ihtiyaçlarını karşılayın.
  • Barınağınız sürekli tehdit altında. Duvarlarınızı güçlendirin, engeller yerleştirin, savunma kulelerinizi inşa edin, hayatta kalanlar oluşumu kurun ve yerleşim alanınızı Walker ordusundan ve düşmanlardan korumak için hayatta kalanların becerilerini harekete geçirin.
  • Gerçek tehdit Negan ve onun Kurtarıcılar çetesi! Diğer oyuncularla takım olarak klan oluşturun. Bölgede çeşitli klan binaları inşa ederek daha fazla bölge alın ve Negan’a karşı savaşın.
  • Yeni yerlerin, karakterlerin, öğelerin, kaynakların kilidini açmak için yerleşim alanınızın etrafındaki bölgeyi keşfe çıkın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead: Our World

    Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyununda zombi avına çıkıyoruz.
  • The Walking Dead Dead Yourself

    The Walking Dead Dead Yourself kendinizi zombi yapmanızı sağlayan bir mobil kamera uygulamasıdır
  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunu.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • Dead Island: Survivors

    1 numaralı zombi oyun serisi mobilde!