The Wall - Medieval Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
176 MB DOSYA BOYUTU

The Wall - Medieval Heroes, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kule savunma ve kaynak yönetimi oyunudur.

The Wall - Medieval Heroes, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri bağımlılık yapan bir kule savunma ve kaynak yönetimi oyunudur.

Strateji, kule savunma ve kaynak yönetimi oyunlarında yer alan öğeleri oldukça başarılı bir şekilde harmanlayan bu yenilikçi oyun, sizlere farklı bir oynanış deneyimi sunuyor.

Köyünüzü geliştireceğiniz ve sahip olduğunuz kaynaklar yardımıyla köyünüzü barbarlardan korumak için savunma binaları inşa edeceğiniz oyunda, başarılı olmak istiyorsanız iki alanda da en iyi stratejiyi belirleyerek hareket etmeniz gerekiyor.

Ayrıca köyünüzü savunmak için kullanabileceğiniz 14 farklı ünitenin yer aldığı oyunda, hem savaşçılarınızı hem de savunma binalarınızı geliştirebilirsiniz. Bu sayede düşmanlarınıza karşı avantaj elde ederek, savaşlarda başarı kazanabilirsiniz.

7 farklı oyun modunu sizlere sunan The Wall - Medieval Heroes, sizleri oldukça heyecan ve aksiyon dolu bir maceraya davet ediyor.

Köyünüzü savunmak için köy duvarlarının arkasında askerlerinize ve savunma binalarına yer vereceğiniz oyunda stratejinizi en iyi şekilde belirlemenin dışında kaynaklarınızı da en iyi şekilde yönetmelisiniz.

Can Çevrim

The Wall - Medieval Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

The Wall - Medieval Heroes, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz yenilikçi bir kule savunma oyunudur.

The Wall - Medieval Heroes, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri stratejik bir kule savunma oyunudur.

Köyünüzü saldırgan ve aç gözlü barbarlara karşı korumak için sahip olduğunuz askerler ve savunma binalarından yardım alacağınız oyunda, bir yandan da sahip olduğunuz kaynakları geliştirmeniz ve kaynaklarınızın yönetimini yapmanız gerekiyor.

İki farklı oyun türünü bir araya getiren bu yenilikçi oyun; strateji, kule savunma ve kaynak yönetimi oyunlarını seven tüm oyunculara farklı bir oynanış deneyimi sunmayı hedefliyor.

 

Asker ve bina olmak üzere birçok farklı savunma ünitesinin yer aldığı oyunda, sahip olduğunuz birimleri ve binaları geliştirerek düşmanlarınıza karşı avantaj sağlayabilirsiniz ama geliştirme işlemlerini yapabilmek için kaynaklarınıza sonuna kadar ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

Bu yüzden eğer köyünüzü başarıyla savunmak istiyorsanız hem kaynak yönetiminizi iyi yapmalı hem de savunma birlikleri konusunda stratejinizi en iyi şekilde belirlemelisiniz.

Farklı 7 adet oyun modunun yer aldığı The Wall - Medieval Heroes ile duvarları asla aşılamayacak olan bir köy ortaya çıkarmak tamamen sizin elinizde.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Game of Thrones Beyond the Wall

    GoT'un gerçek hikayesine yön vererek uzanın.
  • Building the China Wall 2

    Sıfırdan inşa ettiğiniz şehrinize göçmenlerin girmemesi için strateji savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Medieval Wars: Strategy & Tactics

    Medieval Wars: Strategy & Tactics, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortaçağ temalı bir Android oyunudur.
  • Medieval Dynasty Game of Kings

    Yeni kral olarak devletini kalkındırabilir misin?
  • Age of Dynasties: Medieval War

    Güçsüz bir krallığın başına geçin ve Orta Çağ'da ülke nasıl yönetilir kanıtlayın.
  • Idle Medieval Tycoon

    Kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Medieval Castle Defense

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.