The War of Genesis: Battle of Antaria

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

MMORPG savaş dünyasına katılacağız.

Joycity Corp tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak yayınlanan The War of Genesis: Battle of Antaria bir rol oyunudur.

İki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen The War of Genesis: Battle of Antaria ile dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız. Kendi karakterimizi yaratarak yönetebileceğimiz oyunda gerçek zamanlı gerçek oyuncular ile mücadele edeceğiz. Güçlü karakterlerin yer aldığı yapımda PvE maçlarınaa katılacak ve MMORPG alanında sürükleyici bir oyun oynayacağız.

Lonca sistemine de dayalı olan yapımda farklı bölgelerde savaşlara katılacak ve karakterimizi geliştirmeye çalışacağız. İki farklı mobil platformda oynanabilen yapımda oyuncular kaliteli grafikler ile karşılaşacak ve fantastik bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Oyuncular gökyüzünde yer alan loncalarda sürükleyici savaşlar yapacak ve karakterlerini geliştirerek en güçlü olmaya çalışacaklar.

Ücretsiz olarak indirilen yapım şuanda aktif olarak 100 binden fazla oyuncu tarafından iki farklı mobil platformda oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

The War of Genesis: Battle of Antaria

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
993 MB DOSYA BOYUTU

MMORPG savaş dünyasına katılacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen The War of Genesis: Battle of Antaria sürükleyici yapısı ile dikkatleri çekiyor.

Kaliteli grafiklere ve geniş içerikleri ile oyuncuları MMORPG alanında sürükleyici bir savaş dünyasına götüren The War of Genesis: Battle of Antaria tamamen ücretsizdir. İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım, bizleri birbirinden farklı maceralara çıkaracak.

Gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarında PvP ve PvE savaşlarına katılacağımız oyunda gerçek oyuncular ile mücadele edecek ve savaşlardan galip ayrılmaya çalışacağız. Oyuncular lonca üstlerinde arkadaş edinebilecek yada savaşlara hızlı bir şekilde katılabilecekler.

Oyuncular karakterlerini özelleştirebilecek ve diledikleri gibi özelliklerini yükselterek daha güçlü bir hale getirebilecekler. Aktif olarak 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, hızla kitlesini artırmaya devam ediyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War of Legions

    Gerçek zamanlı lonca savaşlarına katılacağız.
  • Aion: Legions of War

    MMORPG dünyasında savaşacağız.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.