The Witcher Battle Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
747 TOPLAM İNDİRME

The Witcher Battle Arena, Android cihazınızdan ücretsiz oynayabileceğiniz harika bir MOBA oyunudur.

Beklenen an nihayet geldi. CD Projekt Red ve Fueno Games tarafından geliştirilen The Witcher evreninin MOBA oyunu Battle Arena mobil platformlarda yerini aldı. The Witcher Battle Arena'nın hızlı, eğlenceli ve zengin fantezi dünyasında oyuncuları harika bir deneyim bekliyor.

Mobil cihazlar için tasarlanan bu oyun yetenek tabanlı stratejileri ve hızlı tempolu aksiyonu bir araya getiriyor. Sezgileriniz ve parmak dokunuşlarınız ne kadar iyiyse o kadar avantajlı hale geliyorsunuz. Bazen uzaktan bir büyücüyü kontrol edip ortalığı yakabilir, bazen de bir cüce olarak düşmanlarınızın bacaklarını koparabilirsiniz. 

Özellikleri:

- Kısa ve aksiyon dolu geçen maçları 10 dakika içinde tamamlayabilirsiniz.

- İster kendi başınıza botlarla, isterseniz arkadaşlarınızla takımca mücadele edebilebiliyorsunuz.

- Kendi başınıza oynadığınız oyunlarda internet bağlantısına gerek yok.

- 9 farklı efsanevi kahraman: Geralt of Rivia, Letho of Gulet, Philippa Eilhart, Zoltan Chivay, Eithné of Brokilon, The Operator, Golem, Saskia of Aedirn and Iorveth

- RPG tarzı oyuncu profili 

The Witcher Battle Arena'da her kahraman benzersiz yeteneğe sahip. Bu anlamda herkese farklı bir oyun tarzı sunuyor. Rakiplerinizi alt edebilmeniz için çeşitli yeteneklerin kilidini açmanız gerekecek. O yüzden stratejilerinizi iyi belirlemek sizin yararınıza olacaktır. 

Android cihazınız üzerinden oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. The Witcher Battle Arena'da her şeyin kilidini kendinizi geliştirmenize bağlı olarak açabilmeniz mümkün. Yeni kahramanlar ve yeni öğelere erişmek bu bağlamda biraz meşakkatli olsa da oyunun tadını sonuna kadar çıkarmanıza olanak sağlıyor. Fakat dilerseniz uygulama içi satın almalarla istediğiniz öğeyi makul fiyata satın alabiliyorsunuz. 

Savaş zamanı geldi! Bir an önce oynamanızı tavsiye ederim.

Gökhan Abay

The Witcher Battle Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME

The Witcher Battle Arena, mobil cihazınızdan ücretsiz oynayabileceğiniz harika bir MOBA oyunudur.

Duyurulduğu andan itibaren heyecanla beklenen The Witcher Battle Arena, şimdi iPhone ve iPad cihazlarında oyunculara harika bir deneyim yaşatıyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan ve e-spor karşılaşmalarıyla milyonlarca dolar ödül dağıtılan MOBA türünü mobil platforma taşıyan The Witcher Arena'yı oynamak için birçok nedeniniz var.

İlk olarak App Store üzerinden The Witcher Battle Arena oyununu indirerek eğlenceli ve zengin fantezi dünyasına giriş yapıyoruz. Hızlı tempolu bir aksiyonun sizi beklediğini söylemeliyim. Oyun tamamen ücretsiz olduğundan yeni öğelere ve kahramanlara ulaşmanız için kendi yeteneğinizi ön plana çıkarmanız gerekiyor. Parmaklarınızın ve sezgilerinizin bu hızlı tempoya ayak uydurabilmesi için çok çalışmalısınız. Her biri 10 dakika ya da daha az süren karşılaşmalarda taktik ve stratejilerinizi geliştirerek The Witcher evreninin tadını çıkaracaksınız.

Oyunun en çok dikkat çeken yanlarından biri de ister kendi başınıza ister arkadaşlarınızla  mücadele edebilmeniz. Solo oyunlarda botlara karşı oynadığınızdan herhangi bir internet bağlantısına gerek duymuyorsunuz. Daha önceki Witcher oyunlarından aşina olduğumuz pek çok kahramanı da kullanabilme imkanımız var. Büyücü Philippa Eilhart'dan tutunda cüce Zoltan Chivay'e kadar 9 farklı kahramanı yönetebiliyoruz. Bu kahramanların her birinin farklı yetenekleri ve oyun tarzları bulunuyor. RPG tarzı oyuncu profiline sahip olacağınızdan bu yetenekleri açmanız için ciddi çaba göstermeniz gerekiyor. 

The Witcher Battle Arena için tamamen ücretsiz dedim fakat oyunda kolay yoldan uygulama içi satın almalarla da birçok öğe ve kahramanı açabiliyorsunuz. Bağımlısı olacağınız için buna pek ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. Yine de böyle bir imkan sunmaları güzel olmuş. 

Bir an önce oyunu indirip oynamanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Şimdi savaş zamanı!

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • The Witcher Adventure Game

    The Witcher Adventure Game bizi heyecan dolu bir maceraya konuk ediyor
  • Battle Arena: Heroes Adventure

    Korkunç yaratıklara karşı savaşabileceğiniz ve onlarca farklı savaş aleti kullanabileceğiniz heyecan dolu bir oyundur.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • D&D Arena of War

    D&D Arena of War oldukça kaliteli bir RPG oyunudur