The Witch's Isle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

The Witch's Isle, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve büyülü hikayesiyle öne çıkan sıra dışı bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynayabileceğiniz The Witch's Isle mobil oyunu, tenha bir adadaki sır perdesini aralayacağınız bulmaca – aksiyon tarzı bir oyundur.

The Witch's Isle mobil oyunu hikaye bazlı bir oyun olup, hikayeyi oynanışa çok iyi adapte eden bir oyundur. Oyun bir aksiyon oyunu gibi görünse de aslında sakin bir adada geçen mekandaki sırları çözerek bir bulmaca havası yakalayacaksınız.

Oyunun hikayesine de değinecek olursak, anakaradan oldukça uzakta olan ve nüfusu oldukça az olan bir ada birdenbire büyücülerin kontrolüne geçer. Bir gece köylülerden birini ziyaret eden bir büyücü, onu lanetler. Eğer kahramanımız sabaha karşı 4’e kadar büyücünün çömleğini bulamazsa lanet onu öldürecektir. Böylelikle kahramanımızın arama çalışmaları başlar. Oyun boyunca çömleği arayacak ve ararken de büyücülerin gizemini çözmeye çalışacaksınız.

Oyunda her detay oldukça önem arz ediyor. The Witch's Isle’da başkahramandan ziyade kamera kontrolleriyle adadaki diğer sakinlerin de neler yaptığını izleyebilirsiniz. Zaten izlemenizde de fayda var çünkü işinize yarayan bir detay çıkabilir.

Oldukça dikkat çekici bir hikayesi olan The Witch's Isle oyununun gidişatına göre 7 farklı oyun sonu ortaya çıkarabilirsiniz. Büyük ilgiyle oynayacağınız The Witch's Isle mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

The Witch's Isle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

The Witch's Isle, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen, sıra dışı olay örgüsüyle sağlam bir hikayeye sahip olan bulmaca - aksiyon tarzında bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen The Witch's Isle mobil oyunu, bulmaca ve aksiyon tarzında bir oynanışa sahip olan ilgi çekici bir hikayenin üzerine kurulu bir oyunudur.

The Witch's Isle mobil oyununda hikayeyi çok dikkatli takip etmeniz gerekiyor. Zira oyunda yer alan her detay sır perdesini aralamanız için size yardım edebilir. Bulmaca – aksiyon tarzında bir oyun olan The Witch's Isle oyununun hikayesine göre anakaradan kopuk duran ve az nüfuslu bir adada büyücülerin hakimiyetini kırmaya çalışacaksınız.

Oyunun başlangıcında bir gece bir büyücü adaya gelip köylülerden birini lanetliyor. Eğer kahramanımız sabaha karşı 4’e kadar büyücünün çömleğini bulamazsa lanet onu öldürecektir. Yani oyun boyunca çömleği aramanız sizden isteniyor. Ancak çömleği arama çalışmalarında keşfedeceğiniz detaylarla büyücülerin de gizemini aydınlatabilirsiniz.

Oyunda başkahramanı yönetmenin yanında kamera kontrolleriyle çevreyi inceleyebilir ve diğer köylülerin neler yaptığını da görebilirsiniz. Diğer köylülerin aktivitelerine odaklanmanız sizin yararınıza olacaktır ki büyücülerin sırrını çözmek burada gizli olabilir. Hikayenin gidişatına göre 7 farklı oyun sonu bulunan The Witch's Isle oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dawn Break -Night Witch-

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu
  • Labyrinth of the Witch

    Piksel grafikler eşliğinde rol oyunu oynayacağız.
  • Charms of the Witch

    Gizli mücevherleri bulmaya çalışacağız.
  • Fun Kid Racing - Tropical Isle

    Fun Kid Racing, sahillerde yarışlara katıldığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Witch Puzzle

    Witch Puzzle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Bubble Witch Saga

    Bubble Witch Saga eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Witch Saga 2

    Bubble Witch Saga 2 oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur