The X-Files: Deep State

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Gizli Dosyalar dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu

The X-Files: Deep State, Gizli Dosyalar dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu. Dizinin öne çıkan karakterleri Fox Mulder (David Duchovny) ve Dana Scully (Gillian Anderson) oyunda da karşımıza çıkıyor. Dizinin hayranı olun olmayın; olay çözme, gizem aydınlatma tarzı oyunları seviyorsanız, zorlu bulmacalarla karşı karşıya getiren hikaye odaklı bu macera oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Chris Carter’ın yönettiği, Fox Mulder ve Dana Scully adlı iki FBI ajanının maceralarını konu alan bilim kurgu dizisi X-Files Türkçe adıyla Gizli Dosyalar’ın hayranlarına özel hazırlanan mobil oyunu, dizinden çok da bağımsız hazırlanmamış. Ajan Dale birlikte suç mahallerini araştırıyor, paranormal olayları çözmeye çalışıyor, şüphelileri sorguluyoruz. Gerektiğinde diğer FBI ajanlarıyla birlikte fikir yürütüyoruz. Unutmadan, olaylar gelişirken sürekli olarak birileriyle konuşuyoruz. Sorulara verdiğimiz yanıtlar oyunun gidişatını etkiliyor.

The X-Files: Deep State Özellikleri:

  • Gizli Dosyalar evreninde uzun ve maceralı bir yolculuğa çıkın.
  • İpuçlarını ortaya çıkarın, kanıt toplayın, bulmacaları çözün, şüphelileri sorgulayın.
  • Her ay yeni vakaları araştırıp gerçeği ortaya çıkaracaksınız.
  • Diğer FBI ajanlarıyla birlik olarak kafa karıştıran dosyaları çözün.
  • Verdiğiniz kararlar önemli, olayların seyrini değiştirebilir.
  • Görünümüzü değiştirin ve başarımların kilidini açın.

Erkan Calp

The X-Files: Deep State

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
157.7 MB DOSYA BOYUTU

X-Files (Gizli Dosyalar) dizisinin mobil oyunu

The X-Files: Deep State, Türkiye’de de sevilen bilim kurgu dizisi Gizli Dosyalar’ın mobil oyunu. Dizinin başrol oyuncuları Fox Mulder ve Dana Scully’nin de yer aldığı macera oyununda özel olarak seçilmiş bir ajanın yerine geçiyoruz. Ajan Dale ile birlikte açıklaması zor olan gizemli suç mahallerini araştırıyoruz.

Chris Carter yönetmenliğinde, iki FBI ajanının maceralarını anlatan Amerikan dizisi X-Files (Gizli Dosyalar) mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Creative Mobile’ın imzasını taşıyan oyun, dizi hayranlarının yanı sıra gizem aydınlatma, olay çözme, ipucu bulma oyunlarıyla ilgilenen herkese hitap ediyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda paranormal vakalarla karşı karşıya geliyor, ipuçları arıyor, kanıt topluyor, şüphelilerin sorgulanmasına yardımcı oluyoruz. Kafa karıştıran Gizli Dosyalar vakalarında diğer FBI ajanlarıyla fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Gizli obje bulma, bulmaca çözme ağırlıklı sürükleyici bir yapım The X-Files (Gizli Dosyalar). Oyunun tek beğenmediğim yanı; Türkçe dil seçeneği sunmaması. Oyun boyunca çok fazla diyaloğa giriyorsunuz ve verdiğiniz kararlar olayın gidişatını etkiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Crimes: Hidden Murders

    Seri katili durdurabilecek tek dedektifsizsiniz.
  • Hidden Hotel: Miami Mystery

    Otelin gizemini çözün.
  • Criminal Case APK

    Criminal Case, Facebook'un en çok oynanan gizli obje oyunu. Bir dizi cinayet vakasını çözmek için hemen indirin. Criminal Case APK ücretsizdir.
  • Surface: Lost Tales

    Masallar ülkesiyle gerçek dünya arasında yolculuk edin.
  • Seekers Notes

    Zevkli kurgusuyla ön plana çıkan harika bir gizli nesne bulma oyunu
  • Hidden City: Mystery of Shadows

    Hidden City: Mystery of Shadows, hayalet şehirde geçen gizli obje bulma oyunu.
  • Final Cut: Fade to Black

    Ünlü film yıldızlarının yer aldığı macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak göze çarpıyor.
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.