The Zombie Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

The Zombie Race, Hill Climb Racing oynanışı sunan zombili yarış oyunu.

The Zombie Race, Android platformunda popüler fizik tabanlı yarış oyunu Hill Climb Racing’in zombili hali desem sanırım yanlış olmaz. Zombilerle korunan bozuk yollarda her an düşme tehlikesiyle ilerlediğimiz yarış oyununda canavar kamyon, kamyonetler başta olmak üzere özel zırhlı araçları kullanıyoruz.

Sonsuz zombi sürüsüyle korunan çöl ve tehlikeli ormanlarda bulunduğumuz oyunda kaza yapmadan ne kadar ilerlersek o kadar fazla puan topluyoruz. Gerekli yükseltmeleri yaparsak benzinimizin ansızın bitmesi gibi sürprizlerle de karşılaşmıyoruz. Silahlar, ortalığı kana bulayan kesici aletlerle donatılmış araçlarla zombileri öldürüyoruz. Kimi zaman korumamıza güvenip ezerek, kimi zaman da kafalarına nişan alarak öldürdüğümüz yürüyen ölülerin bitmemesi ise oyunun tek kötü yanı.

Erkan Calp

The Zombie Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

The Zombie Race, zombileri öldürdüğünüz fizik tabanlı oynanış sunan yarış oyunu.

The Zombie Race, zombi ordusuyla karşılacağımızı bildiğimiz orman ve çöllerde hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz sürükleyici bir yarış oyunu. Oynanış dinamikleriyle hafif Hill Climb Racing’i hatırlatan yapım, iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye sunulmuş. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor.

Engebeli ormanda gece vakti zombi avlayarak ilerlediğimiz fizik tabanlı yarış oyununda zombileri ezerek veya silahlarımızla öldürebiliyoruz. Araçlarımız zırh ve silahlarla donatıldığından rahat hareket edebiliyoruz. Ancak zombilerin bitmemesi ilerleyen vakitlerde zor anlar yaşatabiliyor. Aracımız için gerekli yükseltmeleri yapmayı ihmal etmememiz durumunda yürüyen ölüler karşısında hiç şansımız olmuyor. Yükseltme demişken, aracımızın motor, süspansiyon, nitro ve tekerleklerinin yanı sıra silah ve parçalayıcılarımızı da yenileyebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ReRunners: Race for the World

    ReRunners: Race for the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Race The Traffic

    Race The Traffic tamamen ücretsiz olarak sunulan, aksiyonu yoğun olarak sunan keyifli bir yarış oyunudur.
  • Race the Traffic Moto

    Race the Traffic Moto eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • Top Gear: Race the Stig

    Top Gear : Race the Stig, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Top Gear yarış oyunudur.
  • Red Bull Air Race

    Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.
  • Race the Traffic Nitro

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz araba yarışı oyunudur.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.