TheFork

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

TheFork, 19000'in üzerinde restoranı bünyesinde barındıran bir restoran rezervasyon uygulaması ve Android için ücretsiz.

TheFork (LaFourchette), bulunduğunuz şehirdeki gözde restoranları listeleyerek seçim yapmanıza yardımcı olan bir restoran rezervasyon uygulaması. Android cihazınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamada hem Türkiye hem de yurt dışındaki restoranlar arasından seçim yapabiliyorsunuz.

TheFork orijinal adıyla LaFourchette, daha önce karşımıza çıkan Zomato, Papyon uygulamalarına oldukça benziyor. Bulunduğunuz konuma en yakın restoranları görebiliyor ve tek dokunuşla arama yapmadan masanızı ayırtabiliyorsunuz. Farklı olarak her masa ayırtışınızda puan kazanıyorsunuz. Bu puanlarla sonraki rezervasyonlarınızı daha uygun fiyata yaptırma şansına sahip oluyorsunuz.

Yurt dışında oldukça fazla seçenek sunan, Türkiye’de de İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Muğla ve Bursa şehirlerindeki restoranları listeleyebilen TheFork’u farklılaştıran diğer bir unsur da özel teklifler sunması. Katılımcı restoranların sağladığı %50’ye varan indirimler sayesinde yemeğinizi çok daha ucuza yiyebiliyorsunuz.

19.000’in üzerinde restoranı bünyesinde barındıran TheFork’un arayüzünü de oldukça beğendim. Her restoranın başlangıçlarını, ana yemeklerini, içeceklerini ve tatlılarını fiyatları ile birlikte görebiliyorsunuz. Ayrıca restoran hakkında kısa bir bilgi alabiliyor ve nasıl gideceğinizi öğrenebiliyorsunuz.

TheFork, Android cihaz üzerinden restoran rezervasyonu yapma işini de oldukça kolaylaştırıyor. Restoran seçiminizi yaptıktan sonra “Masa rezerve et” butonuna dokunarak yerini ayırtmış oluyorsunuz. Tabii ki rezervasyon yaptırmak için ücretsiz hesap oluşturmanız ve giriş yapmış olmanız gerekiyor.

Erkan Calp

TheFork

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

TheFork, iPhone'unuz ile arama yapmadan dünya genelinde dilediğiniz restoranda yer ayırtabileceğiniz bir uygulama.

TheFork (Orijinal adıyla LaFourchette), 19000’in üzerinde restoran arasından dilediğinizi seçerek iPhone ve iPad’inizden arama yapmadan rezervasyon yapma kolaylığı sunan bir uygulama.

Zomato, Papyon uygulamalarında olduğu gibi bulunduğunuz şehirde konumunuza en yakın veya dilediğiniz bir restoranda yer ayırtmanıza imkan tanıyan TheFork, hem yurt dışındaki hem de Türkiye’deki restoranları (İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Muğla ve Antalya şehirlerini dahil etmişler.) listeliyor.

Hem tablette hem de telefonda rahatlıkla kullanılabilen restoran rezervasyon uygulamasını benzerlerinden ayıran birçok özelliği bulunmakta. Örneğin; yaptığınız her rezervasyon sonrası puan kazanıyor ve puanlarınızı kullanarak o restorana bir sonraki gidişinizde indirimden faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca bazı restoranlar %50’ye varan özel teklifler sunabiliyor.

Restoran hakkında tüm detayları (fotoğrafları, adresi, menüleri, hakkında) görebildiğiniz uygulama ile iPhone ve iPad’inizden rezervasyon yapmak oldukça basit. Tek yapmanız gereken restoran sayfasının en altındaki “Masa Rezerve Et” butonuna dokunmak ve sonrasında kaç kişilik yer ayırttığınızı, saati belirtmek. Rezervasyonunuzu yaptırırken özel bir isteğiniz varsa onu da belirtebiliyorsunuz.

TheFork’un şu an için tek eksiği Türkiye’den çok az şehri ve restoranı göstermesi. Restoran sayısı artırılırsa dışarıda yemek yemeği seven herkesin bir numaralı uygulaması olacaktır.

Erkan Calp

TheFork

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

TheFork, Windows Phone cihazınızdan restoran rezervasyonu yapabileceğiniz uygulamalardan biri.

TheFork (Diğer adıyla LaFourchette), Türkiye dahil 9 ülkenin en iyi restoranlarında Windows Phone cihazınız üzerinden arama yapmadan rezervasyon gerçekleştirme kolaylığı sunan bir uygulama. Dışarıda sevdiklerinizle yemek yemekten keyif alıyorsanız bulunduğunuz yere en yakın restoranları kolaylıkla görebileceğiniz ve menülerini fiyatlarıyla birlikte öğrenebileceğiniz bu uygulama vazgeçilmezleriniz arasında yer alacaktır.

Diğer restoran rezervasyon uygulamaları Zomato ve Papyon’dan sonra karşımıza çıkan TheFork, dünya genelinde 19000’in üzerinde restoran arasından seçim yapmanıza izin veriyor. Restoranlarını arayabileceğiniz ülkeler arasında Türkiye (Büyük şehirler dahil 6 şehir yer alıyor.), Fransa, İspanya, Hollanda, Danimarka, İtalya, Belçika, İsveç ve İsviçre’de hizmet veren restoranlar bulunuyor.

Son derece basit tasarlanmış ve oldukça modern kullanıcı arayüzü ile gelen TheFork, seçtiğiniz restoran hakkında detaylı bilgi sunuyor. Başlangıç, ana yemeklere, tatlılara ve içeceklere fiyatları ile birlikte ulaşabiliyorsunuz. Restoran hakkında kısa bir bilgi alabiliyor, fotoğraflarına göz atabiliyor, yol tarifi alabiliyorsunuz. Burada eksik olan tek nokta restoran hakkında yorumların gösterilmemesi olmuş. Daha önce seçtiğimiz restorana giden müşterilerin yorumlarını da görebilseydik çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.

Bulunduğunuz konumu otomatik olarak algılayarak civardaki en iyi restoranları listeleyebilen TheFork ile rezervasyon yaptırmak son derece basit. Ücretsiz üyeliğinizle giriş yaptıktan sonra restoran sayfasında en alttaki “masa rezerve et” butonuna dokunuyor ve ardından tarih, kişi seçiminizi yapıyorsunuz. Dilerseniz özel bir isteğiniz varsa rezervasyon yaptırdığınız esnada belirtebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.