This Could Hurt Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

This Could Hurt Free, Android cihaz sahiplerinin oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

This Could Hurt Free, klasik bulmaca oyunlarına göre çok daha farklı ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyundaki amacınız, yol boyunca tuzakları ve tehlikeleri atlatarak bölümleri bitirmek.

Kulağa kolay gelmesine rağmen, oyunu oynamak o kadar da kolay değil. Çünkü bir çok farklı tuzak, silah ve çukurlar sizi bekliyor. Bunları görerek dikkatli bir şekilde atlatmalısınız. Ayrıca alabileceğiniz hasarın belirli bir limiti bulunuyor. Ekranın sol üstünde bulunan can hazneniz boşalırsa oyuna baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bloklar arasında dikkatlice ilerleyerek, yeri geldiğinde keskin bıçakların üstünden atlamalı ve yeri geldiğinde hassas kutuların üzerine basmayarak onları es geçmelisiniz. Hem heyecanlı hem de bir o kadar eğlenceli bir bulmaca oyunu olan This Could Hurt'ü aynı zamanda bir aksiyon oyunu olarak düşünebilirsiniz.

Oyun içerisinde ilerlerken toplayacağınız eşyalar ile farklı görevleri tamamlayabilir ve süper güçler kazanabilirsiniz. Örneğin kalkan özelliğini kazanarak hiç bir tuzah veya bıçaktan canınız azalmaz. Üstlerinden bile geçebilirsiniz.

Aksiyon ve bulmaca oyunları oynamak hoşunuza gidiyorsa, This Could Hurd oyununu ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirerek kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • What's This?

    What's This?, Android cihazlarda oynayabileceğiniz güzel ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Conduct THIS!

    Conduct THIS!, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir tren sürme ve bulmaca çözme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Free Yourself

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, kamera özelliği sayesinde kendinizi baş rolde görebileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Holey Crabz Free

    Holey Crabz Free sahildeki yengeçleri yuvalarına ulaştırmaya çalıştığınız yaratıcı bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Nano Panda Free

    Nano Panda Free Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Sand Slides Free

    Sand Slides Free, Android cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz güzel bir bulmaca ve zeka oyunudur.