Throw2Rio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Throw2Rio, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu cirit atma oyunu.

Throw2Rio, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız cirit atma oyunu. Görselleriyle günümüz oyunlarından ziyade eski nesil oyunları anımsatan spor oyunu nostalji yapmak için harika seçim.

Basit kontrol sistemiyle telefonda da rahatlıkla oynanabilecek spor oyunları arasında Throw2Rio. Adından da tahmin edeceğiniz üzere Rio Yaz Olimpiyatları’na özel hazırlanmış. Oyunda yüzünüzü göremediğiniz oldukça zayıf bir sporcuyu kontrol ediyorsunuz. Ciriti olabildiğince uzun mesafeye atarak diğer sporcuların önüne geçmeye çalışıyorsunuz.

İlk bakışta basit bir oyun izlenimi uyandırsa da harika bir atış için dikkat etmeniz gereken iki nokta. Birincisi; Belli aralıklarla dokunup parmağınızı çekerek sporcunuzun hızlanmasını sağlamanız, bunu yaparken hemen üstünüzde beliren çubuğun yeşil noktada olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. İkinci olarak ta; Ciriti bırakma noktasına geldiğinizde dokunup parmağınızı çekerek fırlatıyorsunuz. Bu aşamada da ciriti atarken fazla dokunmamanız, tam ayağınız bitiş yerinde iken ciriti fırlatmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Throw2Rio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Throw2Rio, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz cirit atma oyunu.

Throw2Rio, Olimpiyat Oyunları öncesi iOS platformunda indirilmeye sunulmuş oyunlar arasında. Görsel çizgileriyle nostalji yaşatan oyunda ciriti olabildiğince uzun mesafeye atabilmek için uğraş veriyoruz.

iPad’in yanı sıra küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan cirit atma oyununda her seferinde atış mesafemizi artırmaya çalışıyoruz. Hedefimiz kimsenin ulaşamadığı noktaya ciriti bırakıp altın madalyayı ülkemize kazandırmak.

Sporcumuzu kontrol etmek ve ciriti fırlatmak için ufak dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Başlangıçta seri dokunuşlarla sporcumuzun hızlanmasını sağlıyor, ciriti bırakma noktasına geldiğimizde dokunup bırakarak atışımızı yapmış oluyoruz. Tabii ki ayağımızın bastığı son noktada ciriti atmayı başaramazsak yarışmadan çekiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.