Thunder Jack's Log Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Thunder Jack's Log Runner'da üzerinde durduğumuz tomrukta ilerlerken düşmanlardan kaçmaya çalışıyoruz.

Thunder Jack's Log Runner, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz bir koşu oyunu olarak öne çıkıyor.

Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen son derece eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Thunder Jack's Log Runner'da kütük üzerinde dengede durmaya çalışan ve bir yandan da karşılaştıkları tehlikelere karşı duran karakterlere yardım ediyoruz.

Oyunda kontrol edebileceğimiz iki farklı karakter var. Thunder Jack ve Thunder Jane isimli bu karakterler dış görünüm olarak epey eğlenceli ve sıradışı tipler. Bizim görevimiz ise su üzerinde yüzen bir kütük üzerinde koşan bu karakterlerin yollarına devam edebilmelerini sağlamak. Bunun için ekrana tıklamamız yeterli oluyor. Fakat işimiz o kadar da kolay değil. Oyunda başarılı olabilmek için çok hassas bir zamanlama yetisine sahip olmamız gerekiyor.

Thunder Jack's Log Runner'da yüksek puanlara imza atabilmek için mümkün olduğunca fazla yol almamız ve bölümlere yerleştirilen puanları toplamamız gerekiyor. Daha sonra kendimize yetenekler satın alarak bölümlerdeki işimizi bir nebze de olsa kolaylaştıarbiliyoruz.

Her yaşa uygun bir karaktere sahip olan Thunder Jack's Log Runner beceri odaklı sonsuz koşu oyunlarından keyif alanların kaçırmaması gereken yapımlardan.

Emircan Erdoğan

Thunder Jack's Log Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Thunder Jack's Log Runner ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en eğlenceli koşu oyunları arasında.

Thunder Jack's Log Runner, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, beceri odaklı bir koşu oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda su üzerinde yüzen bir kütüğün üzerinde durmaya çalışan sıradışı karakterlerin kontrollerini üstleniyoruz ve mümkün olduğunca ilerleyerek en yüksek puanı toplamaya çalışıyoruz.

Oyunda Jack ve Jane isimli iki karakter yer alıyor. Bunlardan istediğimizi seçerek oyuna dahil oluyoruz. Aslında işimiz çok komplike değil. Fakat dış etkenler işimizi zorlaştırabilmek için ellerinden geleni yapıyor. Sudan aniden fırlayan balıklardan ve diğer düşmanlardan kaçabilmek için hızlı reflekslere sahip olmamız gerekiyor.

Oyundaki tek amacımız engellerden kaçmak değil aynı zamanda rastgele serpiştirilmiş olan puanları da toplamak. Kazanacağımız puanlar ile karakterimize yetenekler alabiliyoruz. Bu yetenekler bölümler esnasında epey işimize yarıyor ve daha uzun süre boyunca düşmeden ilerleyebilmemizi sağlıyor.

Farklı tasarımlı mekanlar sayesinde oyunun tekdüzelik hissi yok denecek kadar az. Elbette görev sürekli aynı kaldığı için bir süreden sonra sıkıcı olabiliyor fakat bu süre epey uzun. Büyük küçük demeden herkes tarafından oynanabilecek bir oyun olan Thunder Jack's Log Runner koşu oyunları oynamaktan keyif duyan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thunder Fighter 2048

    Thunder Fighter 2048 klasik bir shoot em up oyunudur
  • Thunder Raid

    Thunder Raid'de düşman hatlarını yok etmeye çalışan bir uçağın kontrolünü ele alıyoruz.
  • Sky War Thunder

    Sky War Thunder, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı bir uçak savaşı oyunudur.
  • Assistant for War Thunder

    Oyunculara birbirinden farklı uçak modelleri sunan Assistant for War Thunder, gökyüzü savaşlarına ev sahipliği yapıyor.
  • Totem Runner

    Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.