THY WiFi Entertainment

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
8.1 MB DOSYA BOYUTU

THY WiFi Entertainment uygulaması ile THY'nin uçak içi eğlence sistemine bağlanabilirsiniz.

THY WiFi Entertainment uygulaması ile Android cihazlarınızdan uçak içi eğlence sistemine erişim sağlayabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın uçaklarında bulunan eğlence sistemine özel geliştirilen THY WiFi Entertainment uygulaması ile güncel filmler, müzikler ve oyunlara erişerek yolculuğunuzu keyifli hale getirebilirsiniz. Uçuş esnasında, sistemde bulunan içeriklere kolayca erişebileceğiniz uygulamada popüler diziler ve programları da izleyebilirsiniz.

Çocuk Modu ile çocuklara özel içerikler de sunan THY WiFi Entertainment uygulamasında çizgi filmler, çocuk filmleri ve programları yer alıyor. Bunun yanında uçuş bilgilerinizi de görüntüleyebileceğiniz uygulamada, harita üzerinden anlık takipte de bulunabilirsiniz. THY WiFi Entertainment uygulaması yalnızca uçaktaki Wi-Fi ağına bağlanarak kullanılabiliyor, uçak dışında ne yazık ki bu içeriklerden faydalanabilmeniz mümkün değil. Eğer Türk Hava Yolları ile sık sık seyahat ediyorsanız, THY WiFi Entertainment uygulamasını ücretsiz olarak indirerek eğlenceli içeriklerden yararlanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

THY WiFi Entertainment

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
57.9 MB DOSYA BOYUTU

THY WiFi Entertainment uygulaması, iOS cihazlarınız üzerinden Türk Hava Yolları’nın eğlence sistemine erişim imkanı sunuyor.

THY WiFi Entertainment uygulaması, iOS cihazlarınız üzerinden Türk Hava Yolları’nın eğlence sistemine erişim imkanı sunuyor.

Türk Hava Yolları’nın uçaklarında bulunan eğlence sistemini akıllı telefonlarınıza taşıyan THY WiFi Entertainment güncel filmler, müzikler ve oyunlardan faydalanarak uçuşunuzu daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor. Arşivde bulunan sesli kitaplara da erişebileceğiniz uygulamada popüler diziler ve tv programlarını da seyredebiliyorsunuz.

Çocuklarınız için çizgi filmler ve filmler sunan Çocuk Modu özelliği bulunan THY WiFi Entertainment uygulamasını, uçaktaki kablosuz ağa bağlanarak kullanabilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanında, uçuş bilgilerinizi görüntüleyebileceğiniz ve harita üzerinden anlık konumunuzu takip edebileceğiniz THY WiFi Entertainment uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Güncel filmler, müzikler ve oyunlar
  • Sesli kitaplar
  • Çocuk modu özelliği
  • Uçuş bilgileri görüntüleme
  • Uçuşunuzu haritada anlık olarak görebilme
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wifi Hacker Prank

    Wifi Hacker Prank, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanıp arkadaşlarınızı kandırabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Alkışlarla Yaşıyorum

    Alkışlarla Yaşıyorum uygulamasında binlerce eğlenceli videoyu bulabilirsiniz.
  • Patreon

    Patreon uygulaması, içerik oluşturucularının okuyucular tarafından fonlanmasını sağlıyor.
  • Talking Tom Cat

    Talking Tom Cat, kullanıcının her söylediğini kendi tonunda tekrarlayabilen oldukça eğlenceli bir uygulama.
  • Life Hacks

    Life Hacks uygulaması ile işinizi kolaylaştıracak yüzlerce ipucuna ulaşabilirsiniz.
  • Dailymotion

    Dailymotion, hem Dailymotion editörleri tarafından seçilen hem de size özel önerilen videolar ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz resmi Android Dailymotion uygulaması.
  • KidloLand

    KidloLand uygulaması çocuklarınızı sıkmadan eğlenceli bir şekilde eğitici içerikler sunuyor.
  • BaBaLa TV

    YouTube'da adından sıklıkla söz ettiren BaBaLa TV'yi Android cihazlarınızdan da takip edebilirsiniz.