Tic Tac Toe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
655 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Tic tac toe, yıllardır okullarda belki de en çok oynadığımız oyunlardan biri olan SOS'un Android uygulamasıdır.

Tic tac toe, okullarda en çok oynanan popüler bulmaca oyunlardan bir tanesidir. SOS olarak oynadığımız veya X ve O ile oynadığımız bulmaca oyununda amacınız, sizi temsil eden sembolden aynı sırada dik, yatay veya çapraz şekilden 3 tane yanyana getirmek ve kazanmak.

Okul sıralarında herkesin en az bir kere oynadığı SOS oyununda 4 farklı zorluk derecesi bulunuyor. Eğer oyuna yatkın değilseniz kolay seviyede başlayarak pratik yapmanızı ve daha sonra zora geçmenizi öneririm.

Renkli ve etkileyici grafikleri bulunan Tic tac toe oyununu ister tek başınıza bilgisayara karşı isterseniz arkadaşlarınız ile birlikte oynayabilirsiniz.

Özellikler:

  • 4 farklı zorluk seviyesi.
  • Facebook'ta paylaşma.
  • Oyun istatistikleri.
  • Farklı temalar

En popüler öğrenci oyunlarından bir iolan Tic tac toe'yu Android telefon ve tabletleriniz üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte oynamak isterseniz ücretsiz olarak indirerek hemen oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Tic Tac Toe

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Tic Tac Toe, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz, nostaljik bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Tic Tac Toe, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir iOS bulmaca oyunu. Okul sıralarında arkadaşlarımızla oynadığımız X O X oyununu başarılı bir şekilde mobil dünyaya aktaran Tic Tac Toe, boş zamanlarda oynayaibleceğimiz en ideal oyunlardan bir tanesi.

Oyunun il dikkatimizi çeken noktası 1.9 MB'lık ufacık boyutu. Cihazda çok az yer kaplayan bu oyunda ister bilgisayara karşı ister arakdaşlarımıza karşı mücadele edebilme şansına sahip oluyoruz. Elbette arkadaşlara karşı oynamak her zaman için daha keyifli. Fakat şayet internet bağlantınız yoksa bilgisayara karşı da oynayabilirsiniz.

Oyunun nasıl oynandığını herkes biliyordur fakat bilmeyenler için ufak bir tekrar yapalım. Oyunda X ve O harflerini yatay, dikey veya çapraz şekilde denk getirmeye çalışıyoruz. Rakibizle sıralı bir şekilde harf koyduğumuz için bu gerçekten zor oluyor.

Oyunda modern görünen bir grafik konseptine yer verilmiş. Oyunun kalite algısı kullanılan grafikler sayesinde bir basamak yukarı çıkıyor. Eğer siz de arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz basit, hızlı ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Tic Tac Toe'yu denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Tic Tac Toe

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,805 TOPLAM İNDİRME
0.04 MB DOSYA BOYUTU

Tic Tac Toe, küçük yaşlardayken herkeisn mutlaka bir kere oynadığı kağıt üzerinde oynanan en eğlenceli bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Tic Tac Toe, isminden tam olarak ne olduğunu anlayamasanızda S.O.S oyunu dediğimde herkesin tahmin edebileceği eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Nokia telefonların işletim sistemi Symbian için geliştirilen bu oyunda yapmanız gereken tek şey çarpı yada yuvarlak işaretinin hangini kullanıyorsanız 3 tanesini yan yana, üst üste yada çarpraz bir şekilde dizmek. Bunu başarabilirseniz oyunda 1 puan kazanıyorsunuz.

Şüphesiz bir çoğunu okul sıralarının üstünde bu oyunu oynamışınızdır. Şimdi ise Nokia telefonlarınız üzerinde oynama fırsatını var. 9 karelik bir alanda oyuncuların sıra sıra çarpı ve yuvarlak işaretlerini yerleştirdiği oyunda, akıl almaz taktikler mevcut. Bu taktikleri zamanla oynayarak geliştirlebilir ve arkadaşlarınızı yenebilirsiniz.

Hem kısa süren hem de oldukjça eğlenceli bu oyunu Nokia telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyunun en güzel yanı ise çok ufak boyutlu olmasına rağmen çok eğlenceli olması. Arkadaşlarınızla birlikte oynama fırsatınızın olduğu Tic Tac Toe'yi ufak molalarda yada aralarda oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tic Tactics

    Tic Tactics, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir oynanışa sahip olan Tic Tac Toe oyunudur.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.