Tidy Robots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Renkli grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla keyifli bir bulmaca oyunu

Keyifli bir deneyim sunan Tidy Robots, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Tidy Robots, basit oynanışı ve kolay kontrolleriyle ön plana çıkıyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda renkli topları topluyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Keyifli bir deneyim sunan oyunda zamanın nasıl geçtiğini de anlamıyorsunuz. 100'den fazla zorlu bulmacasıyla da dikkat çeken oyunda zorlu anlar yaşıyorsunuz. Farklı türde engellerle donatılan oyunda işiniz bir hayli zor. Bulmaca oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken Tidy Robots, bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. 

Tidy Robots oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tidy Robots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
202 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu

Tidy Robots, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zevkli ve eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda hem becerilerinizi sınıyor hemde zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Renkli grafiklere sahip olan bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Tidy Robots, sevimli robotlarla oynadığınız bir bulmaca oyunudur. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda küçük renkli topları toplamaya çalışıyorsunuz. Farklı türde engellerle donatılan oyunda keyifli bir deneyim de yaşayabiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Tidy Robots, 100'den fazla zorlu bulmacasıyla da zorluyor. Sevimli karakterlerle donatılan oyunda dikkatli olmalı ve en kısa sürede bölümleri bitirmelisiniz. Eğlenceli ve her yaştan bireyin beğenerek oynayabileceği oyunda bağımlılık yapıcı bir deneyim de yaşıyorsunuz. Bulmaca oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun diyebilirim.

Tidy Robots oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Merge Down

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Onnect

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Pandamino

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu
  • Rope Bowling

    Zevkli bir bulmaca oyunu