Tile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,122 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Tile, bir yerde unuttuğunuz yada kaybolan eşyalarınızı bulmak için kullanabileceğiniz oldukça yararlı ve pratik bir Android uygulaması.

Tile apk indir, satın alarak kaybolmasını istemediğiniz eşyalarınızın üzerine takacağınız bir plastik kutu. Android uygulama ile birlikte çalışan sistem kaybettiğiniz yada bir yerlerde unuttuğunuz eşyalarınızı kolayca bulma ikanı sunuyor.

Tile Apk Özellikleri

  • Android ve iOS sürümler,
  • Ücretsiz,
  • Sade ve kullanışlı,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Çeşitli bildirimler,
  • Online kullanım,

iOS uygulaması daha önceden bulunan uygulamanın Andorid'i de Google Play Store üzerindeki yerini aldı. Cüzdani, araba, laptop yada herhangi bir eşyanıza koyarak kaybolmasını engelleyebileceğiniz Tile, ince ve küçük bir plastik kutu. Anahtarlığınıza geçirerek anahtarlarınızı hiç bir zaman unutmamanızı bie sağlayabiliyorsunuz.

Özellikle unutka kişilerin çok işine yarayabilecek olan bu sistemi kullanabilmek için geliştirici adresi üzerinden kutucukları satın almanız gerekiyor. Daha sonra istediğiniz eşyalarınıza yerleştirerek uygulama ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Geliştirici sitesine giderek Tile satın almak için tıklayınız.

128 bit şifreleme kullanılan kutucukları satın almayı düşünüyorsanız herhangi bir kargo bedeli ödemiyorsunuz. 1, 4, 8 ve 12'li paketleri bulunan kutucukların fiyatları paketlerdeki Tile'ların sayısına göre daha indirimli olarak satılıyor. Tek bir tane almak için 25 Dolar öderken 4'lü paketi 70 Dolara, 8'li paketi 130 Dolara ve 12'li paketi 180 Dolara satın alabilirsiniz. Ayrıca özel olarak düzenlenen kampanya ile sevdiklerinize de Tile armağan edebiliyorsunuz.

Tile apk yükle uygulamasının kötü yanlarından bir tanesi Android 4.4 ve üzeri Android işletim sisteminde çalışması ve Bluethooth 4.0 istemesi. Uyumlu olarak çalıştığı cihazlar aşağıdaki gibidir:

  • Samsung Galaxy S5
  • HTC One M8
  • HTC One
  • LG Nexus 4
  • LG Nexus 5

Tile Apk İndir

Eğer yukarıdaki cihazlardan bir tanesi sahip değilseniz fakat cihazınızda Android 4.4 veya üzeri bir Android sürümü yüklüyse ve Bluetooht 4.0 desteği bulunuyorsa Tile uygulamasını kullanabilirsiniz.

Farklı eşyalarınız için farklı zil sesleri atamanızı sağlayan uygulama, örneğin anahtarlarınız kaybedip uygulama üzerinden takip ederek yakınlaştığınız zaman anahtarlıklarınıza takılı olna Tile kutucuğunun belirlediğiniz zil sesini çalmasını sağlayarak bulmanıza yarıdmcı oluyor.

Oldukça beğendiğim bir sistem olan Tile sayesinde eşyalarınızı kaybetme ve çalınma riskinden kurtarabiliyorsunuz.

 

Barış YANIK

Tile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Tile, anahtarlık, cüzdan ve laptop gibi günlük yaşamda sıklıklı kullandığınız eşyaları kaybetmemeniz yada kaybetseniz bile kolayca bulmanız için geliştirilen bir iOS uygulaması.

Tile, kaybolan eşyalarınız kaybetmemeniz için geliştirilen akıllı bir sistem. iOS platformu için bir süredir bulunan uygulamanın Android versiyonu da çıktı. Öncelikle söylemem gerekiyor ki, bu uygulamayı kullanarak kaybolan eşyalarınızı bulabilmeniz için Tile kutucuklarından satın alıp, kaybolmasını istemediğiniz eşyalarınıza takmanız gerekiyor. Tile kutularından satın almak için tıklayınız.

Tile kutucuklarından ihtiyacınıza göre farklı adetlerde satın alabiliyorsunuz. 1, 4, 8 ve 12'li paketlerden birini seçerek aldıktan sonra kutucuklar elinize geçtiğinde uygulamayı mobil cihazınıza indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Farklı eşyalarınız için farklı zil sesleri atayarak kaybolan bir eşyanızı ararken nerede olduğunu daha kolay bulabiliyorsunuz.

Beyaz, kare ve ufak boyutlu Tile kutucukları ile kaybolan eşyalarınızı bulabilmeniz için kaybolmasını istemediğiniz eşyaların içerisine yada üstüne kutuyu yerleştirmelisiniz. Ufak bir deliği de olan kutucuğu anahtarlığınıza takabiliyor, çantanızın içine koyabiliyor yada laptop'ınızın üstüne yapıştırabiliyorsunuz. Bu syaede bu eşyalarınızı kaybederseniz yada bir yerde unutup hatırlamazsanız uygulama üzerinden kolayca nerde olduklarını bulabilirsiniz.

Uygulamayı çalıştırabileceğiniz iPhone modelleri iPhone 4S ve daha sonra çıkan yeni iPhone'lardır. Ayrıca cihazınızda iOS 7.0 ve üzeri yüklü olması gerkemektedir.

Özellikle unutkan kişilerin işine yarayacak olan uygulama sayesinde kaybolmasını istemediğiniz eşyalarınızı ufak bir kutucuk ile koruyabilir ve kaybetseniz bile kolayca bulabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find The Bright Tile

    Find The Bright Tile, bir çok aynı renkli kare içerisinden sadece farklı olan bir taneyi bulmanız gereken zor ve eğlenceli bir Android oyunu.
  • Tile Master

    3 taşlı bulmaca oyunu!
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.