Tiles Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
691 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Tiles Hop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Müzik eşliğinde oynayabileceğiniz oyunda zorlu bölümleri geçerek arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Tiles Hop, blokların üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz bir oyundur. Engeleri aşarak bölümleri geçmeniz gereken oyunda reflekslerinizi de iyi bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda eşsiz bir atmosfer yer alıyor. Minimalist havasıyla da dikkat çeken oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Kendi müziklerinizi de yükleyerek daha farklı bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda bağımlılık yapıcı bir etki de yer alıyor. Rengarenk grafikleri ve kaliteli görselleriyle Tiles Hop sizleri bekliyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Tiles Hop mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Tiles Hop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tiles Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Tiles Hop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir beceri oyunu olan Tiles Hop, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlemeniz gereken bir beceri oyunudur. Oyunda bir topu kontrol ediyor ve sağa sola yönlendirerek engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkan oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Eşsiz oynanışıyla da dikkat çeken oyunda harika müzikler eşliğinde bir oynanış bulunuyor. Kendi müziklerinizi de yükleyerek daha eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda renkli atmosfer bulunuyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Tiles Hop mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Tiles Hop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rhythm Hop 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hop Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Space Hop

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Piano Tiles 2 APK

    Piano Tiles 2 APK mobilde en çok oynanan ücretsiz müzik oyunu. Piyano çalmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu