Tiles Instagram Lock Screen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Tiles Instagram Lock Screen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir Instagram kilit ekranı uygulamasıdır

Tiles Instagram Lock Screen mobil cihazınızın kilit ekranının çok daha şık görünmesini sağlayan bir mobil kilit ekranı uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Tiles Instagram Lock Screen temel olarak Instagram yayın akışınızı kilit ekranınıza taşıyor. Bu sayede kilit ekranınızda sürekli hoşunuza giden fotoğraflar karşınıza çıkıyor. Tiles Instagram Lock Screen, Instagram yayın akışınızdaki fotoğrafları bir fotoğraf kolajı şeklinde bir araya getirmekte. Küçük küçük fotoğraf karelerinden oluşan kilit ekranınız bu sayede güzel bir görünüm kazanıyor. Kullanıcılara bu alternatif kilit ekranı seçeneği için bir çok kişiselleştirme ayarı yapma imkanı da veriliyor.

Tiles Instagram Lock Screen'de kilit ekranınızda Instagram üzerinde takip ettiğiniz hangi kullanıcıların paylaştığı fotoğrafların görüntüleneceğini belirleyebiliyorsunuz. Bu sayede sadece ilginizi çeken fotoğraflara kilit ekranınızda yer verebilmeniz mümkün. Tiles Instagram Lock Screen arkaplanda güncellenen bir uygulama olduğu için internetiniz olmasa da karşınızda yeni fotoğraflar bulabiliyorsunuz. Uygulama internete bağlı olduğunuz anlarda Instagram akışınızı güncelliyor ve sonrasında kilit ekranınızı otomatik olarak yeniliyor.

Tiles Instagram Lock Screen farklı tema seçenekleri sunuyor. Bu sayede uygulamayı farklı renk kombinasyonlarıyla kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz direkt kilit ekranı üzerinden Instagram fotoğraflarını beğenebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IOS 8 Lock Screen

    iOS 8 Lock Screen isimli bu uygulamayı kullanarak Android cihazınıza iOS 8 görünümü verebilirsiniz.
  • Next News Lock Screen

    Next News Lock Screen, Android cihazlarınızın kilit ekranlarında haber takibi yapabileceğiniz ücretsiz bir RSS uygulaması.
  • Locket Lock Screen

    Locket Lock Screen, her uyandığınızda ilgi alanlarınıza göre ilgilenebileceğiniz en iyi 5 haberi size sunan başarılı ve yararlı bir Android akıllı kilit ekranı uygulamasıdır.
  • Favorites Lock Screen

    Favorites Lock Screen, Microsoft tarafından Android tabanlı cihazlar için üretilen bir tür kişiselleştirilebilir ekran kilidi uygulamasıdır.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.
  • Solo Lock Screen

    Solo Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilidini ekrana iki kere hızlıca dokunarak açmak ve kapamak istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • Lock Screen LG G3 Theme

    Lock Screen LG G3 Theme, kilit ekranınızda LG G3'ün kırmızı mavi dumanlı temasını kullanmak için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Lock Screen 7

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kilit ekranı uygulamasıdır.