Timer Plus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir fitness yardımcısı

Timer Plus, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness yardımcı uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Sporla ilgilenenlerin yakından ilgilenebileceğini düşündüğüm bir uygulama olan Timer Plus, egzersizleriniz arasındaki dinlenme sürelerini ve egzersiz sürelerinizi optimize etmenize yardımcı olan bir uygulamadır. Kullanışlı arayüzü ve özellikleriyle dikkat çeken uygulamada setlerinizi ve antreman sürelerinizi görebiliyorsunuz. Büyük kronometresiyle de rahat bir kullanım sunan uygulamada kronometrelerinizi özelleştirebiliyorsunuz. Renkleriyle de motive olmanıza olanak sağlayan uygulama, sporla ilgilenen herkesin telefonunda mutlaka yer alması gereken bir uygulama.

Timer Plus uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Timer Plus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir fitness yardımcısı

Timer Plus, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz kullanışlı bir fitness yardımcısı uygulama olarak ön plana çıkıyor.

Kullanışlı arayüzü ve işlevsel özellikleriyle dikkatimizi çeken Timer Plus, egzersizleriniz arasındaki dinlenme sürelerini optimize edebileceğiniz bir uygulamadır. Büyük puntolarla yazılmış kronometresi ve kolay arayüzü ile dikkat çeken uygulamada egzersiz setlerinizi ve antreman sürelerinizi ayarlayabiliyorsunuz. Sporla ilgilenen herkesin beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm Timer Plus, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama. Renkleri ve görselleriyle de motivasyon kaynağı olarak nitelendirebileceğim Timer Plus'ı sakın kaçırmayın.

Timer Plus uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Interval Timer

    Kullanışlı bir zaman sayacı uygulaması
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • PRO Fitness

    İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bir fitness uygulaması
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Mi Fit

    Mi Fit, Xiaomi akıllı saat ve akıllı bileklik kullanıcıları için sağlık ve fitness uygulaması.
  • Xiaomi Wear

    Xiaomi Wear Android uygulaması ile akıllı saat/bileklik sağlık verilerinizi detaylı olarak telefonunuzdan takip edebilirsiniz.