Tiny Dangerous Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.

Bazen mobil platformlardan beklenmedik oyunlar çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de Tiny Dangerous Dungeons isimli bu örnek. Metroidvania tarzına yakın duran platform mekanikleriyle birlikte şirin bir ambiyans yaratmaktan da eksik kalmayan oyunun belki de retro oyunseverler için en güzel yanı Game Boy görselliğini yaratabilmek için yeşil monokrom bir tema üzerinden gidiyor olması. Evet, oyun geliştiricilerinin iş gücü açısından bu yöntem biraz da kolaya kaçma anlamına geliyor ama görüntünün birçok oyunsever için alamlı bir güzellik taşıdığı da reddedilemez.

Platform oyunları günümüz oyun üreticileri tarafından arka plana atılırken mobil sektörde bu tarz biri girişimde bulunan bağımsız yazılımcı Jussi Simpanen gerçekten de takdir edilesi bir çalışmaya imza atıyor. Castlevania tarzı bir oyun haritası tasarımında Super Mario benzeri bir oyun deneyimini sizin beklediğini anlatmış olursam kafanızda oyun hakkında daha derin bir fikir gelişecektir.

Android için ücretsiz olan bu oyunu, kendi adıma konuşayım, görür görmez indirdim ve oynuyorum. Şimdiye kadar gördüklerimden de oldukça memnunun ve bu oyunu platform türünü seven herkese tavsiye ediyorum.

Alper Çetiner

Tiny Dangerous Dungeons

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
21.4 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.

Mobil platformlarda birbirine benzeyen oyunlardan sıkıldıysanız Tiny Dangerous Dungeon oynamak isteyebilirsiniz. Bağımsız bir oyun üreticisi tarafından hazırlanan bu Metroidvania oyunu platform dinamiklerini başarılı bir şekilde iOS platformuna aktarırken retro oyunseverlerin çok hoşuna gidecek bir nüans yapıp oyun içi görselliği Game Boy'dan alışık olduğumun yeşil tonu bir zemine oturtuyor. Tasarım olarak bu belki de iş gücünden biraz kaçıldığının göstergesi gibi görünüyor olabilir ama piksel sanatı ve klasik oyun görünümü birçok oyunseveri tavlamayı başaracaktır.

Jussi Simpanen isimli bağımsız oyun geliştiricisinin bir ürünü olan Tiny Dangerous Dungeons, sıra dışı hamlesiyle oyun dünyası için olumlu bir çalışmaya imza atıyor. Castlevania oyun haritasını kullanan ama Super Mario gibi oynanan bir oyundan bahsettiğimizi belirtirsek muhtemelen sizin de bazı çakralarınız açılacak ve neler hissettiğimizi anlayacaksınız. Ben oyunu görür görmez indirdim ve oldukça sevdim.

iPhone ve iPad üzerinden oynayabileceğiniz bu oyun her iki cihazda da sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Platform oyunlarını seviyorsanız sizin de bu oyunu kaçırmamanızı öneririm.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Dangerous Dungeons

    Super Dangerous Dungeons keyifli bir mobil platform oyundur
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.
  • Knights & Dungeons

    Kendi şövalyeniz ile bir maceraya başlayın.
  • Demons & Dungeons

    Demons & Dungeons başarılı bir RPG oyunudur
  • Tiny Gladiators

    Tiny Gladiators, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • My Tiny Quest

    My Tiny Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Keep

    Yüksek performanslı Android cihazları için hazırlanmış bir rol yapma oyunu olan Tiny Keep, PC üzerinden bile keyifle oynayacağınız bir kaliteye sahip.
  • Gumballs & Dungeons

    Gumballs & Dungeons, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.