Tiny Gladiators 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Ufak gladyatörler arenada!

Tiny Gladiators 2 - Fighting Tournament, gladyatörlerle şeytani varlıkları karşı karşıya getiren fantastik rpg oyunu. Online arena dövüş oyunlarını seviyorsanız, yüksek kalitede capcanlı grafikler ve animasyonlara sahip hızlı tempolu oynanış sunan bu yapıma bir şans verin derim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Gladyatörlerin güçlü canavarlar, ölüler, orklar, şeytanlar ve daha nice kötü varlıkla savaştığı, odak noktanın hikaye değil, savaş olduğu daha da önemlisi sadece hızlı mücadelenin olduğu fantastik bir yapım Tiny Gladiators 2.

İlki sadece Android platformunda 1 milyonun üzerinde indirmeye ulaşan arena dövüş oyununun yenisinde dünyanın dört bir yanından savaşçılar arenada ölümüne çarpışıyor. Tek yaşayan savaşçı kalana dek mücadelenin sürdüğü arenalara çıkıyorsunuz. 1’e 1 düellolara girme, aynı anda birden fazla düşmanla savaşma, gerçek oyuncular kadar iyi oynayan yapay zekayla savaşma, online en güçlü rakiplerle dövüşme gibi pek çok aksiyona giriyorsunuz. Her seferinde farklı stilde dövüşen karakterlerle karşı karşıya geliyorsunuz. Karakter sayısı epey fazla ve savaştıkça gelişiyorlar. Bu arada oyun Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Erkan Calp

Tiny Gladiators 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
333.8 MB DOSYA BOYUTU

Gladyatörler olarak şeytani varlıkları arenadan sürün.

Tiny Gladiators 2, gladyatörlerin şeytani varlıklarla savaştığı fantastik mobil rpg oyunu.

Şeytanlar, orklar, iskeletler, yaratıklar, yarı insan yarı canavarlarla dolu dünyaya giriş yaptığınız oyunda ufak gladyatörlerden ordunuzu kurup arenaya çıkıyorsunuz. Arenada tek hayatta kalan olmak için mücadele veriyorsunuz.

Online arena dövüş oyunları, hayatta kalma oyunları, hızlı savaşmaya zorlayan rpg oyunları seviyorsanız Tiny Gladiators 2’yi oynamanızı isterim. Elle çizilmiş sanat eseri dedirten mükemmel ötesi grafikler sunan oyunda gladyatörler şeytani güçlerle savaşıyor. Elbette gladyatörlerin tarafındasınız. İster teke tek düellolara katılıyor, ister aynı anda birden fazla düşmanla dövüşerek güç gösterisi yapıyor, ister yapay zekaya karşı savaşıyor, isterseniz de online gerçek savaşçılarla arenaya çıkıp mücadele ediyorsunuz. Hem gladyatör hem de düşmanların sayısı bir hayli fazla. Düşmanların sadece görünümleri değil, istatistikleri de birbirinden farklı. Karakterinizi geliştirme şansına elbette sahipsiniz. Savaştıkça karakterinizin güçleri artmakla kalmıyor daha güçlü düşmanları yenmek için gerekli etkili ekipmanların da kilidi açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Gladiators

    Tiny Gladiators, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Samurai Kazuya : Idle Tap RPG

    Efsane samurayları yenerek kardeşinizi kurtarın.
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Kings Hero 2: Academy

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Tom Clancy's Elite Squad

    Tom Clancy's Elite Squad Android Oyunu İndir: Ubisoft'un ücretsiz aksiyon rpg oyunu
  • Shadow Fight 3 APK

    Shadow Fight 3 APK, internetli internetsiz oynama şansı veren rpg dövüş oyunu. En iyi dövüş oyunlarından Shadow Fight 3 ücretsizdir!
  • UFC Mobile 2

    UFC Mobile 2 (Android) İndir: Electronic Arts'a ait, mobildeki en iyi dövüş oyunu. Üstelik ücretsiz!