Tiny Gladiators

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Tiny Gladiators, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tiny Gladiators, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Düşmanlarla dolu bir arenada geçen oyunda farklı bölgelerde mücadele ediyorsunuz.

Heyecanı ve aksiyonu yüksek bir oyun olan Tiny Gladiators, intikam yolculuğuna çıkıyor ve düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz. Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda efsanevi savaşlara katılabiliyor ve rakiplerinizle birebir dövüşler gerçekleştirebiliyorsunuz. Farklı silahların yer aldığı oyunda işiniz oldukça zor. Dikkatli olmanız gereken oyunda becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Aksiyon dolu oyunda karakterlerinizi yükseltmeli ve yenilmez bir hale gelmelisiniz. Hayatta kalmaya çalıştığınız oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Ayrıca birbirinden farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Stratejik hamleler yapmanız gereken oyunu mutlaka denemelisiniz. Özel güçlerinizi de kullanabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Renkli grafiklerin ve eğlenceli atmosferin yer aldığı oyunu boş zamanlarınızı değerlendiremek için oynayabilirsiniz. Tiny Gladiators oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tiny Gladiators

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Gladiators, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tiny Gladiators, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur. Birebir dövüşlere katıldığınız oyunda diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Tempolu bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Tiny Gladiators, farklı bölgelerde ve arenalarda farklı oyuncularla dövüşebileceğiniz zevkli bir oyundur. Birebir düello dövüşleri yapabileceğiniz oyunda diğer oyunculara meydan okuyorsunuz. İntika yolculuğuna çıktığınız oyunda önünüze kim gelirse dövüşüyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergiliyor, stratejik hamleler yapıyorsunuz. Farklı silahların ve zırhların yer aldığı oyunda dövüşe doyuyorsunuz. Zevkli bir oyun olark nitelendirebileceğim Tiny Gladiators, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun diyebilirim. Farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda kaynaklarınızı idareli kullanmalı ve kontrol ettiğiniz karakteri güçlü bir hale getirmeye çalışmalısınız. 

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda aksiyona doyuyor ve maceradan maceraya atlıyorsunuz. Ayrıca kaliteli görsellere de sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Tiny Gladiators'u mutlaka denemelisiniz.

Tiny Gladiators oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Gladiators 2

    Ufak gladyatörler arenada!
  • Gladiators 3D

    Gladiators 3D, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz gladyatör oyunu.
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.
  • Tiny Survivor

    Tiny Survivor ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyundur
  • My Tiny Quest

    My Tiny Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Dangerous Dungeons

    Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.
  • Tiny Keep

    Yüksek performanslı Android cihazları için hazırlanmış bir rol yapma oyunu olan Tiny Keep, PC üzerinden bile keyifle oynayacağınız bir kaliteye sahip.
  • Deiland Tiny Planet

    Sihir ve iksirlerden yararlanarak kendi dünyanızı kuracağınız benzersiz bir oyundur.