Tiny Survivor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Tiny Survivor ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyundur

Tiny Survivor eğer Minecraft benzeri sandbox oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tiny Survivor'da doğada tek başına kalan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımızın sahip olduğu tek şey kamp ateşi, kazması ve baltası. Karanlıkta hayatta kalmaya çalışan kahranımızın tek problemi soğuk hava değil; çünkü etrafını aç kurtlar sarmış durumda. Bu nedenle öncelikle kamp alanını güvene alması, sonra yiyecek toplaması gerekiyor. Biz de ona bu macerasında yardımcı oluyoruz.

Tiny Survivor'da temel amacımız kahramanımızı en uzun süre hayatta tutmak ve zorluklara karşı koymak. İlk iş olarak kurtlara karşı barikatlar örüyoruz. Bu iş için baltamızla ağaç keserek odun topluyoruz. Kazmamızla taşları çıkararak tuzaklar yapmak için gerekli kaynaklara sahip olabiliyoruz. Bize saldıran kurtları durdurarak et de toplayabiliyoruz.Kamp ateşimizi canlı tutmamız da oldukça önemli; çünkü kamp ateşi bizi iyileştirmekte.

Tiny Survivor basit ve sevimli 8 bit grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunun ücretsiz oynanabilmesi ve çoğu mobil cihazda rahatça çalışabilmesi oyunun artı yönleri.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survivor Z

    Survivor Z mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Minecraft alternatifidir
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.
  • Survivor : The Z City

    Survivor : The Z City İndir: Android oyununda zombilerle savaşıyorsunuz.
  • Tiny Gladiators

    Tiny Gladiators, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Survivor - DangerZone

    Zombi istilasına uğrayan bu şehri kurtarabilir misin?
  • My Tiny Quest

    My Tiny Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Dangerous Dungeons

    Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.