Tiny Troopers: Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Tiny Troopers: Alliance mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur

Tiny Troopers: Alliance eğer taktiksel yeteneklerinizi konuşturarak düşmanlarınızı yenebileceğiniz bir mobil oyun oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir gerçek zamanlı strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tiny Troopers: Alliance'da oyunculara kendi ordularına komuta eden bir general olma imkanı veriliyor. Tiny Troopers evreninde geçen oyundaki temel amacımız ise dünyanım en güçlü ordusunu kurarak düşmanlarımızı yok etmek. Bu iş için ilk olarka kendi karargamızı inşa ediyoruz. Sonrasında ise kaynak toplamamız ve bu kaynakları kullanarak asker ve savaş araçları üretmemiz gerekiyor.

Tiny Troopers: Alliance'da savaşlarda düşman üslerini kuşatırken farklı taktikleri kullanarak düşmanımızın savunma sistemlerini aşmamız gerekmekte. Sahip olduğumuz birliklerin kendilerine has yeteneklerinden faydalanarak avantaj elde edebilmemiz mümkün.

Tiny Troopers: Alliance göze goş görünen grafiklerle donatılmış uzun soluklu eğlence sunan bir mobil strateji oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Tiny Troopers: Alliance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Tiny Troopers: Alliance, askerlerimizi savaş alanında stratejik olarak konumlandırarak rakiplerimizi yenmeye çalıştığımız bir savaş oyunu.

Tiny Troopers: Alliance, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici ve aksiyon dolu bir taktiksel savaş oyunu olarak öne çıkıyor. Daha önce başka versiyonlarla karşımıza çıkan Tiny Troopers, bu kez Alliance versiyonu ile oyunculara muhteşem bir savaş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Önceki versiyonlara kıyasladığımız Alliance'da hem savaş alanlarının, hem birimlerin, hem silahların hem de taktiklerin epey ilerletildiğini görüyoruz. Artık önümüzde çok daha fazla askeri seçenek mevcut. Buna ek olarak oyunun grafikleri de epey ilerleme kaydetmiş. Tiny Troopers: Alliance'da kullanabileceğimiz silahlar arasında nükleer füzeler, bombalar, savaş uçakları, helikopterler ve topçu saldırıları bulunuyor.

Oyundaki temel görevimiz kontrolümüze verilen askerleri stratejik noktalara yerleştirmek ve rakibimize karşı taktiksel üstünlük kurmak. Tekli oyuncu modlarında mücadele edebileceğimiz gibi arkadaşlarımıza karşı da mücadele edebilme şansına sahibiz. Hatta diğer oyuncularla ittifaklar kurarak gücümüzü artırabilme imkanımız da var.

Gerçek zamanlı strateji oyunlarına ilgi duyuyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun arıyorsanız Tiny Troopers: Alliance sizi uzun süre boyunca ekranda tutacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Troopers 2

    Popüler askeri strateji savaş oyunu Tiny Troopers 2 mobil cihazlarda!
  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Tiny Troopers

    Tiny Troopers, küçük boylu sevimli askerlerin savaşını konu alan bir strateji ve savaş oyunu.
  • The Troopers

    The Troopers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Alliance at war

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Alliance Wars: World Domination

    Alliance Wars: World Domination, Android cihazlar için geliştirilen bir mmo tabanlı strateji oyunudur.
  • All-Star Troopers

    All-Star Troopers'da uzaydaki savaşa liderlik etme zamanı.
  • Galaxy Fleet: Alliance War

    Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.