Tır Yük Taşıma

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
962 TOPLAM İNDİRME

Tır Yük Taşıma oyunu ile kamyonunuzu kullanarak yük taşıyor ve para kazanıyorsunuz.

Tır sürme oyunlar son dönemde masaüstü işletim sistemlerine oranla mobil cihazlarda da büyük bir artış gösterdi. Birçok geliştirici tır oyunu yaptı ve bu oyunlar büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu seferki tır oyunu geliştiricimiz ise World Truck Simulator.

Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tır Yük Taşıma oyunu, nakliyat yaparak para kazanmayı amaçlıyor. Oyunda taşıdığınız en önemli ürün kereste. Yani kereste taşıyarak bölümleri geçmek zorundasınız. Birbirinden zorlu virajları ve uzun yollarıyla birlikte sizi büyük bir yolculuğa çağıran Tır Yük Taşıma, simülasyon tır oyunları arasında çoktan yerini aldı bile.

Tır Yük Taşıma oyununda aracınızı kontrol etmek isterseniz ekranda bulunan butonları kullanıyorsunuz. Sağ tarafta yer alan gaz ve fren pedalları sol tarafta yer alan yönlendirme tuşlarıyla beraber çalışıyor. Yolculuk sırasında dikkatli olup bu tuşları karıştırmamanızda fayda var.

Oyun içerisinde eğer ilginç bir an yaşarsanız sağ üst köşede bulunan kameraya tıklayarak fotoğraf çekebiliyorsunuz. Daha sonra ise çektiğiniz fotoğrafı arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Zamana karşı çalıştığınız için Tır Yük Taşıma oyununda tırları geç götürmemelisiniz. Eğer geç götürürseniz şirketiniz size paranızı ödemeyebilir. Tır sürmek istiyorsanız ve bunu Android üzerinden yapacaksanız Tır Yük Taşıma oyunu tam size göre.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma

    Kamyon Simülasyonu Yük Taşıma mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Hill Climb Transport 3D

    Hill Climb Transport 3D, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kamyonla yük taşıma oyunuları arasında.
  • Off-Road 4x4 Hill Driver

    Off-Road 4x4 Hill Driver, traktör, kamyonet ve tır gibi araçlar ile arazi yollarında ve zor şartlar altında yük taşıyarak para kazanmaya çalışacağınız ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Impossible Farming Transport Simulator

    Kamyonla yük taşıyacağız.
  • Tır Simülatörü

    Tır Simülatörü gerçekçi fizik hesaplamalarına yer veren bir simülasyon oyunudur
  • Tır Kamyon Simülatörü

    Tır Kamyon Simülatörü, adından da anlayacağınız üzere gerçek tır sürme keyfi yaşayabileceğiniz bir Android tır simülasyonu.
  • Kamyon Tır Simulatörü 3D 2014

    Kamyon Tır Simulatörü 3D 2014 kamyon veya tır sürme yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir oyundur
  • Meyve Sebze Taşıma

    Meyve Sebze Taşıma mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur