Tisho

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tasarımlarınızı çeşitli ürünlere bastırarak siparişini verebilir, sevdiklerinize özel günlerde sürpriz yapabilirsiniz.

Kendi hazırladığınız tasarımları saat, kupa, tişört, telefon klıfı gibi ürünlere bastırarak sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız, Tisho uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kişiye özel ürünler sunan tisho.com sitesinin Android cihazlar için hazırlanmış olan uygulamasını kullanarak, kendi tasarımlarınızı kolayca oluşturabiliyorsunuz. Hazırladığınız tasarımları istediğiniz gibi düzenlemenize izin veren tasarım araçları sunan Tisho, sevdiklerinize alacağınız özel hediyeler için oldukça güzel görünüyor. Tasarımların hangi üründe olmasını istiyorsanız Ürün Seç kısmından seçim yapabiliyor; Tasarım Ekle, Fotoğraf Ekle, Şekil Ekle ve Yazı Ekle gibi araçlarla da ürünü süsleyebiliyorsunuz. Ürün için renk seçimi ve beden seçimi gibi özellikleri de seçmenize imkan tanıyan uygulamada, ürünleri her açıdan görerek içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz.

Hediyenizi hazırladıktan sonra belirlenen fiyatı görebiliyor ve adres bilgilerinizi girdikten sonra kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Kalıcı ve manevi değeri yüksek hediyeler ile sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, kendi hediyelerinizi hazırlamanıza imkan tanıyan Tisho uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Tisho

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
18.9 MB DOSYA BOYUTU

Kendi hazırladığınız tasarımları çeşitli ürünlere ekleyerek, sevdiklerinize unutulmaz hediyeler verebilirsiniz.

iOS işletim sistemli akıllı telefonlarınız üzerinden hazırladığınız tasarımları saat, kupa, tişört ve telefon kapağı gibi ürünlere bastırmak istiyorsanız, Tisho uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Sevdiklerinize çok özel bir hediye hazırlamak istiyor fakat ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, Tisho uygulamasıyla kişiye özel hediyeler hazırlayabiliyorsunuz. Hazırda bulunan tasarımlarınızı ya da uygulama üzerinden oluşturduğunuz tasarımları çeşitli düzenleme araçlarını kullanarak özelleştirdikten sonra; saat, kupa, tişört, telefon kapağı ve daha pek çok ürüne yerleştirerek sipariş verebiliyorsunuz. Oldukça kaliteli ürünler gönderen firma, siparişinizi kapınıza kadar teslim ediyor.

Ürünler için renk ve beden seçimi gibi detayları da seçmenize izin veren uygulamada, hazırladığınız ürünün nasıl göründüğünü her açıdan görebilmeniz de mümkün. Sevdiklerinize kalıcı ve manevi değeri bulunan hediyeler vererek, onları mutlu etmek isterseniz Tisho uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.