Titan Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Titan Empires kendi üssümüzü kurarak düşman birimlerini yenmeye çalıştığımız bir strateji oyunudur.

Clash of Clans’ın mobil dünyada bir hayli popüler hale gelmesiyle birlikte birçok üretici bu kategoride oyunlar tasarlamaya başladı. Titan Empires da bu çalışmaların sonucunda ortaya çıkan başarılı bir yapım ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunda kendi yerleşkemizi kuruyor ve düşmanlarımızla yüzleşiyoruz. Elbette bunu gerçekleştirmek çok da kolay olmuyor. Öncelikle ekonomik olarak gelişmeliyiz ve buna paralel olarak ordumuzu da geliştirmeliyiz. Ekonomik açıdan güçlü olursak askeri açıdan da güçleniyoruz ve düşmanları yenmek bu şekilde daha kolay hale geliyor.

Titan Empires’ta çok sayııda farklı askeri birim bulunuyor. Bu birimleri dengeli bir şekilde kullanarak ordumuzu kurmalıyız. Birimler arasındak meydana gelebilecek bir dengesizlik savaş esnasında zorluk çıkartabilir. Çok fazla okçu veya çok fazla piyade kullanmak stratejik açıdan zorluk çıkartacaktır.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Titan Empires daha önce Clash of Clans oynayıp sevmiş kitleler tarafından beğenilerek oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

Titan Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Titan Empires strateji ve savaş karışımı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Titan Empires iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve Clash of Clans’a olan benzerliğiyle dikkat çeken keyifli bir oyun. Hızlı ilerleyen ve aksiyonun hiç eksik olmadığı oyun atmosferiyle ön plana çıkan Titan Empires’ta öncelikle kendi üssümüzü kuruyor ve burada düşmanlarımızı yenmemiz için gerekli olan tüm birimleri üretmeye başlıyoruz.

Kısa süren bir tutorial evresinden sonra kendi kendimize kararlar almaya ve bunları uygulamaya başlıyoruz. Öncelikle yapmamız gereken şeylerden bir tanesi para kaynaklarımızı artırmak ve dolayısıyla askeri olarak güçlenmek. Tahmin ettiğiniz gibi askeri yönden zayıf olursak düşmanlarımız karşısında çok fazla bir varlık gösteremiyoruz.

Titan Empires temel olarak zamana yayılıp oynanacak bir oyun. Kısa süreli aralarınızda da oynayabilirsiniz fakat oyunda kayda değer bir başarı yakalayabilmek için aylarca emek vermek gerekiyor. Grafik olarak ve kontrol mekanizması olarak bekleneni fazlasıyla veren Titan Empires’ta günlük görevler ile oyun keyfi daima canlı tutulmaya çalışılmış. Bu sayede oyuncuların bir şekilde oyuna bağlı kalmaları sağlanmış.

Eğer uzun soluklu ve yavaş yavaş gelişebileceğiniz bir strateji-savaş oyunu arıyorsanız Titan Empires’a mutlaka göz atmalısınz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Land of Empires

    Land of Empires ile gerçek zamanlı bir strateji dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Oceans & Empires

    Oceans & Empires, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir strateji oyunudur.
  • March of Empires

    March of Empires farklı ulusları seçebildiğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Empires and Allies

    Empires and Allies içerisinde bolca aksiyon yer alan bir mobil strateji oyunu
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.