To-Do List

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
0.98 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yapılacak işler listesi uygulamasıdır.

To-Do List, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yapılacak işler listesi uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi eskiden bu tür işler için ajandaları kullanırdık. Fakat teknoloji çağında ajandalar yetmemeye başladı.

Özellikle yoğun tempoya sahip bir iş yapıyorsanız ve yapacağınız işleri düzene sokmak istiyorsanız bu uygulama işinizi görebilir. Karmaşık yapılacaklar listesi uygulamalarıyla karşılaştırınca hayli basit bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

İşle ya da evle ilgili yapmanız gereken şeyleri sürekli unutuyorsanız ve basit bir uygulamaya ihtiyacınız varsa To-Do List'i kullanabilirsiniz. Uygulama ile yalnızca görevleri ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.

Ana ekran widget'ı ile yapmanız gereken görevlere çabucak ulaşabilirsiniz. Ayrıca üç farklı önem seviyesine göre görevleri nitelendirebilirsiniz. Böylece en önemli işleri daha önce yapacak şekilde zamanınızı ayarlayabilirsiniz.

Eğer sizin de basit bir görev ve yapılacak işler listesi hazırlama uygulamasına ihtiyacınız varsa bu uygulamayı indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Any.DO To Do List

    Popüler yapılacaklar listesi hazırlama ve içerdiği bir çok araç yardımıyla efsane olan Android uygulamasıdır.
  • To Do Reminder

    To Do Reminder, yapılacaklar listeleri hazırlayarak bu yapılacak etkinlikler için hatırlatıcılar ekleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Microsoft To-Do

    Microsoft To-Do, Android işletim sistemiyle çalışan mobil cihazlarda planlar yapmanızı ve bunları düzenlemenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • List: Daily Checklist

    List: Daily Checklist, günlük olarak yapmanız gereken işlemleri kontrol altına alan ve unutmamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Math List

    Math List uygulamasında birçok konuda listeler hazırlayabilirsiniz.
  • Handy List

    Handy List uygulamasını kullanarak yapılacaklar listenizi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.
  • Do

    Do uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm görev ve hatırlatıcı işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Do Note

    Do Note uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda tek tuşla notlarınızı tutabiliyorsunuz.