To Do Reminder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
3.3 MB DOSYA BOYUTU

To Do Reminder, yapılacaklar listeleri hazırlayarak bu yapılacak etkinlikler için hatırlatıcılar ekleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

To Do Reminder, hayatınızı kolaylaştoırmanızı sağlayacak yararlı ve pratik kullanıma sahip olan Android hatırlatma uygulamalarından bir tanesidir. Uygulama sayesinde yapacağınız herşeyi kaydederek yapmanız gereken zaman geldiğinde uygulamanın sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz.

Hızlı ve kolay bir kullanıma sahip olan uygulama üzerinde yapacağınız işlerin, alışverişin, tatilin ve düzenli olarak tekrarladığınız görevlerin listesini oluşturabilir ve tüm bu etkinlikler için hatırlatıcı ekleyebilirsiniz.

Uygulama basit olarak yapacağınız çalışma ve etkinlikler için taslaklar oluşturarak ne zaman yapacağınızı kaydetmenizi sağlar. Daha sonra süresi geldiğinde uygulama size uyarır ve böylece yapacak olduğunuz hiç birşeyi unutmamış olursunuz. Günlük olarak yaptığınız rutin işleri kaydederek unutmamak için kullanabileceğiniz uygulama ister evde ister iş yerinde kullanılarak verimlilik artışı sağlanabilir.

Tanıdıklarınızın doğum günlerini Facebook üzerinden eşlenereke alabilen uygulama sevdiklerinizin doğum günlerinde de sizi uyararak kutlayabilmenizi sağlar. Daha düzenli ve planlı yaşayabilmek için kullanabileceğiniz uygulama sayesinde herhangi birşeyi unutup unutmadığınızı düşünmeniz gerek yoktur. To Do Reminder uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

To Do Reminder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

To Do Reminder, günlük, haftalık ve aylık olarak yapacağınız tüm iş ve etkinlikleri kaydederek hepsi için hatırlatıcı ekleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir iOS hatırlatma uygulamasıdır.

To Do Reminder, yapacağınız iş ve görevler ile arkadaşlarınızındoğum günlerini kaydederek hatırlatıcı ekleyebileceğiniz kullanımı kolay ve etkileyici bir iOS uygulamasıdır.

Yapılacak listesi hazırlama ve hatırlatma uygulamalarının birleşiminden oluşan uygulama ile yapacağınız tüm iş ve görevleri kaydederek hatırlatıcı ekleyebilirsiniz. Örneğin 3 gün sonra yapacağınız bir toplantıyı listeye ekleyerek, toplantı zamanı geldiğinde uygulaanın sizi uyararak hatırlatmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede ne toplantılarınız ne de diğer işlerinizin hiç birini unutmazsınız. İş ve görevler dışında Facebook üzerindeki arkadaşlarınızın doğum tarihlerini senkronize eden uygulama, arkadaşlarınızı iyi dileklerinizi belirten doğum günü kartları gönderebilmenizi de sğalamaktadır.

Düzenli olarak yaprığınız işleri bir kere kaydederek günlük, haftalık veya aylık olarak belirleyerek uygulamayı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Eve ve iş yaşantınızda daha verimli olmanızı sağlayan uygulama sayesinde sevdiklerinizin doğum günleri asla unutmazsınız.

Özellikle unutkan kişilerin işine yarayabilecek olan uygulama yaşantınızı daha planlı ve sorunsuz bir şekilde yürütmenizi sağlamaktadır. Kişisel asistanınız gibi iPhone ve iPad'leriniz üzerinde size yardımcı olacak olan uygulamayı ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft To-Do

    Microsoft To-Do, Android işletim sistemiyle çalışan mobil cihazlarda planlar yapmanızı ve bunları düzenlemenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • To-Do List

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yapılacak işler listesi uygulamasıdır.
  • Do

    Do uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm görev ve hatırlatıcı işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Do Note

    Do Note uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda tek tuşla notlarınızı tutabiliyorsunuz.
  • Shifu: To Do & Task Manager

    Shifu: To Do & Task Manager, akıllı telefonlarınız üzerinde yaşayacak olan akıllı bir arkadaşınız olarak size görev yönetiminde ve yapmanız gereken işlerde yardımcı olacak.
  • Do Camera

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.
  • Umbrella Reminder

    Umbrella Reminder ile yağmurlu günlerde şemsiyenizi almayı hatırlayabilirsiniz.
  • Water Drink Reminder

    Water Drink Reminder, su içmeniz gereken zaman geldiğinde sizi uyaran önemli ve yararlı bir Android sağlık uygulaması.