Toaster Swipe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Toaster Swipe, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Toaster Swipe, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Oldukça tatlı grafiklerin yer aldığı oyunda tuzaklardan kaçarak bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Hızlı ve tempolu bir beceri oyunu olarak karşımız çıkan Toaster Swipe, birbirinden zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Oyunda engellerden ve tuzaklardan geçerek bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Mutfak temasına sahip olan oyunda çatallardan kaçıyor ve yolunuza çıkan bardakları da toplamaya çalışıyorsunuz. Reflekslerinizi sonuna kadar test edebileceğiniz oyunda çok eğleniyor ve boş zamanlarınızı da değerlendiriyorsunuz. Oynanışı kolay oyunu oynamak için parmağınızı kaydırmanız yeterli oluyor. 20'den fazla bölümü ve farklı karakterleriyle Toaster Swipe oyununu sakın kaçırmayın.

Oyunda yer alan bölüm düzenleyicisiyle de kendi bölümlerinizi inşa edebiliyor ve maceraya devam edebiliyorsunuz. Zorlu görevlerin de yer  aldığı oyunda liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmanız gerekiyor. Oldukça eğlenceli bir kurguya sahip olan Toaster Swipe'ı mutlaka denemelisiniz.

Toaster Swipe oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Toaster Swipe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Toaster Swipe, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Toaster Swipe, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda engellerden ve tuzaklardan kaçarak zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Sevimli grafiklerin yer aldığı zorlu bir beceri oyunu olan Toaster Swipe, farklı kurgusu ve zorlu bölümleriyle ilgi çekiyor. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda engellerden ve tuzaklardan kaçarak bölümleri tamamlamaya çalışıyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanıyorsunuz. Farklı görevlerin de yer aldığı oyunda görev yaparak puanlar kazanabiliyorsunuz. Oyunu parmağınızı kaydırarak oynuyor ve aynı zamanda kendi bölümerinizi de inşa edebiliyorsunuz. Oyunda yer alan bölüm editörüyle kendi eşsiz bölümlerinizi yapabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Toaster Swipe oyununu sakın kaçırmayın.

20'den fazla bölümün yer aldığı oyunda tek amacınız engellere çarpmadan bölümleri tamamlamak. Mutfak temasında geçen oyunda donutlardan ve çatallardan kaçıyor, yolunuza çıkan kupaları ve kızarmış ekmekleri topluyorsunuz. Birbirinden farklı karakterlere de sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz. Oynarken acıkmanıza da neden olacak Toaster Swipe oyununu mutlaka denemelisiniz.

Toaster Swipe oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swipe Basketball 3D

    Swipe Basketball 3D heyecanlı bir basketbol şut atma oyunudur
  • Lazy Swipe

    Lazy Swipe uygulamasını kullanarak alt menülere girmeden sadece ana menü üzerinden birçok fonksiyona erişim sağlayabilirsiniz.
  • Snap Swipe Drawer

    Snap Swipe Drawer uygulaması ile Android cihazlarınızdaki uygulamaları bildirim penceresinden takip edebilirsiniz.
  • Swipe Basketball 2

    Swipe Basketball 2, basketbol oyunları oynamaktan hoşlanan Android cihaz sahipleri için ücretsiz sunuluyor.
  • Swipe Lock Screen Launcher

    Swipe Lock Screen Launcher ile sık kullandığınız uygulama ve işlevlere doğrudan kilit ekranınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Swipe Manager: Soccer

    Swipe Manager: Soccer, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen kapsamlı bir futbol menajerlik oyunudur.
  • Wizard Swipe

    Wizard Swipe, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir kule savunma oyunudur.
  • Omni Swipe

    Omni Swipe, Android telefon ve tabletlerinizin ana sayfası üzerinden hızlı ve kolayca istediğiniz uygulamaya erişmenizi sağlayan ücretsiz bir kısayol uygulaması.