Tom Clancy's Elite Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Tom Clancy's Elite Squad Android Oyunu İndir: Ubisoft'un ücretsiz aksiyon rpg oyunu

Tom Clancy's Elite Squad, Ubisoft’un ücretsiz indirilip oynanabilen 5’e 5 aksiyon rol yapma oyunu. Rainbow Six, Ghost Recon, The Division, Splintere Cell, H.A.W.X., EndWar’dan kahraman ve kötüler karışık takımınızı kuruo birebir arenalarda savaştığınız harika bir Android oyunundan bahsediyorum.

Dünya bilinmeyen yeni bir tehditle karşı karşıya ve kurallara göree oynamak savaşı kazandırmayacak. Eşi görülmemiş seçkin askeri ekibin komutanı olarak, Tom Clancy’s oyunları evreninden en iyi ve ikonik ajanları almak için tam yetki verildi. Kahramanlarınızı ve kötü adamlarınızı bir araya getirin ve farklı savaş bölgelerinde gerçek zamanlı olarak 5’e 5 savaşlarda liderlik edin.

Tom Clancy’s oyunlarından ikonik savaş alanlarında ( The Division 1’den Brooklyn Bridge, Rainbox Six Siege’den Presidential Plane, Ghost Recon Wildlands’den Death Angel Church, Splinter Cell Blacklist’ten Detention Facility) savaşıyorsunuz. Sam Fisher, Nomad, Caveira, Megan, El Sueno, Walker ve daha fazlası emriniz altında savaşmaya ve görevleri yerine getirmeye hazır. Askeri ekibinizi bıçaktan tüfeğe kadar yüzlerce silahla donatıyor, eğitiyor ve geliştirebiliyorsunuz. Bu mücadeleye arkadaşlarınızı da dahil edebiliyorsunuz, hatta lonca savaşlarında başka oyuncularla gücünüzü birleştirme şansına sahipsiniz.

 

Erkan Calp

Tom Clancy's Elite Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
205.4 MB DOSYA BOYUTU

Tom Clancy's Elite Squad iOS İndir: Ubisoft'un yeni oyununda seçkin ordunuzu kurup savaşıyorsunuz.

Tom Clancy's Elite Squad, hem online hem de hikaye modu üzerinden ilerlemeli oynanış sunan askeri savaş oyunu. İlk kez bu oyunda ikonik kötülerle  ve kahramanlar aynı takımda çarpışıyor. Rainbox Six, Ghost Recon, The Division, Splinter Cell ve daha birçok oyundan karakterlerin yanı sıra Brooklyn Bridge, Presidential Plane, Death Angel Church, Detention Facility gibi Tom Clancy’s oyunlarından ikonik savaş bölgeleri yer alıyor.

Ubisoft’un indirmesi ve oynaması ücretsiz aksiyon rpg türünde, stratejik yönü ağır basan mobil oyunu Tom Clancy’s Elite Squad, Tom Clancy’s oyunlarından tüm karakter ve yerleri bir araya toplayan, grafikleriyle de etkileyici bir yapım. Oyunda eşi benzeri olmayan seçkin askeri ekibin komutanı olarak bulunuyorsunuz. En iyi ve ikonik ajanlar emrinizde, görevlerinizi yerine getirmek için hazır bekliyorlar. Birliğinizi eğitebiliyor, kullandıkları silahları geliştirebiliyorsunuz.

Tom Clancy's Elite Squad iOS Oyunu Özellikleri

  • Rainbox Six, Ghost Recon, The Division, Splinter Cell, H.A.W.X., EndWar gibi Tom Clancy’s oyunlarından ikonik askeri kahramanlar ve savaş askerleri toplayın.
  • Rakiplerinize farklı savaş alanlarında saldırmak için en iyi stratejiyi oluşturun.
  • Elit takımınızı atış ve askeri teçhizatlarla donatın.
  • Bölgeye girin ve yoğun 5’e 5 savaşlarda (PvP mod) düşman birliklerini indirin.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun