TomTom MyDrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
528 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

TomTom MyDrive, Android cihazınızdan gerçek zamanlı trafik bilgisi almanıza, rota çizmenize izin veren bir navigasyon uygulaması.

TomTom MyDrive, aracınıza binmeden Android cihazınızdan gerçek zamanlı trafik bilgisini alabileceğiniz, gideceğiniz yeri belirleyebileceğiniz bir navigasyon uygulaması.

Avrupa’nın en büyük navigasyon sistemleri şirketleri arasında olan TomTom’un Android kullanıcıları için geliştirdiği ücretsiz bir uygulama olan MyDrive, TomTom GO cihazlarıyla uyumlu ve kısa bir eşleştirmenin ardından uygulamayı ücretsiz bir hesap oluşturarak veya var olan hesabınızla kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Türkçe dil desteğiyle gelen ancak ülkemizde henüz kullanıma açık olmayan MyDrive uygulaması, sık sık arabalarıyla seyahat eden kullanıcılar için ilaç gibi bir uygulama diyebilirim. Arabanıza binmeden trafiğin ne kadar yoğun olduğunu telefonunuzdan görebiliyorsunuz. Trafik bilgisi detaylı ve de en önemlisi gerçek zamanlı olarak karşınıza çıkarılıyor. Ayrıca telefonunuzdan hedefinizi belirleyip araca bindiğinizde navigasyon cihazıyla uğraşmadan doğrudan rota bilgisi alabiliyorsunuz. Tüm bunların yanında ilk kez gittiğiniz bir yeri unutmamak adına yolunuzu kaydedip, favorilere almanız da mümkün.

  • Not: TomTom cihazınıza harita indirmek ve sistem güncellemelerini almak için bilgisayarınızdan tomtom.com/getstarted adresine gitmeniz gerekiyor. Ne yazık ki uygulamadan yapılmıyor.
  • Not2: Android cihazınızda TomTom’un adım adım navigasyon özelliğinden faydalanabilmeniz için ayrıca navigasyon uygulaması satın almanız gerekiyor.
  • Not3: Uygulama belli TomTom GO ve Rider modelleriyle uyumlu.
Erkan Calp

TomTom MyDrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

TomTom MyDrive, TomTom GO ve Rider ile uyumlu gerçek zamanlı trafik bilgisi, rota sunan bir navigasyon uygulaması.

TomTom MyDrive, TomTom cihazınızla senkronize çalışarak iPhone ve iPad’inizden gerçek zamanlı trafik bilgisi almanıza, yolunuzu çizmenize imkan tanıyan bir navigasyon uygulaması. Arabayla sık sık seyahat eden biriyseniz ve de trafiğin çok yoğun olduğu bir şehirde yaşıyorsanız navigasyon cihazınızdaki bilgileri telefonunuza aktaran bu uygulamayı kesinlikle indirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Navigasyon cihazları yolumuzu bulmamızda, trafik akışını kontrol etmemizde yardımcı olan harika cihazlar. Tanınan navigasyon sistemleri firması TomTom’un GO ve Rider ürünlerini tercih ediyorsanız MyDrive uygulaması iOS cihazınızda mutlaka bulunmalı. Ücretsiz indirip MyDrive hesabınızla kullanabileceğiniz uygulama, temel olarak TomTom cihazınızdaki verileri mobil cihazınıza aktarıyor. Yani bir yardımcı uygulama niteliğinde.

Türkçe arayüzle gelen TomTom MyDrive uygulamasını doğrudan kullanamıyorsunuz. Öncelikle mobil cihazınızla eşleştirmeniz gerekiyor. Eşleştirme Bluetooth üzerinden gerçekleşiyor ve bir dakika bile sürmüyor. Eşleştirmenin ardından navigasyon cihazınızın sağladığı gerçek zamanlı trafik bilgisi, yol gösterme özelliklerinden iPhone / iPad’inizden almaya başlıyorsunuz. Araca binmeden trafik akışını görüp ona göre hareket etmek, yol tarifi almak, sık gidilen noktaları favorilere almak oldukça güzel.

TomTom MyDrive uygulaması aşağıdaki cihazlarla uyumlu:

  • TomTom GO 40 / 50 / 60 / 40S / 50S / 60S / 400 / 500 / 600
  • TomTom Rider 40 ve 400

MyDrive uygulamasının adım adım navigasyon desteği bulunmaması, bu özellikten faydalanabilmemiz için ayrıca bir navigasyon uygulaması satın almak durumunda olmamız, harita ve sistem güncellemeleri için bilgisayara ihtiyaç duymamız kötü özellikler arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TomTom Turkey

    Android için geliştirilen Türkiye navigasyon ve harita servisi olan TomTom Turkey uygulaması çevrimdışı çalışabiliyor ve her 2 dakikada bir trafik bilgisi sunuyor.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.
  • NAVIGON Europe

    NAVIGON Europe ile sürüşleriniz esnasında kullanabileceğiniz kapsamlı bir navigasyon cihazıdır.