Toontastic 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
829 TOPLAM İNDİRME

Toontastic 3D, çocukların hayal gücünü geliştirmeleri için Google tarafından piyasaya sürülmüş bir animasyon oluşturma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Toontastic 3D, çocuklara yönelik olarak geliştirilip piyasaya sürülen bir hikaye oluşturma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Toontastic 3D ile çocuklarınız kendi çizgi filmlerini yapabiliyorlar.

Çocukların kendi hikayelerini tasarlayabilecekleri Toontastic 3D, hayal gücünü geliştirici etkisiyle ön plana çıkıyor. Harika karakterler tasarlayıp diledikleri gibi boyayabilecekleri oyunda, çizimlerini 3D karakterlere dönüştürebiliyor ve harika animasyonlar oluşturabiliyorlar. Rengarenk bir arayüze sahip olan Toontastic 3D, mutlaka çocukların denemesi gereken bir oyun diyebilirim. Son derece kolay bir kullanıma sahip olan oyunda çocukların tek yapmaları gereken karakterlerini sürükleyip ekrana bırakmak ve hikayelerini seçmek. Eğer çocuğunuzun biraz eğlenceli vakit geçirmesini istiyorsanız Toontastic 3D'yi sakın kaçırmayın.

Öte yandan, oyun içerisinde oluşturulan çizgi filmler ve animasyonlar video olarak dışarı aktarılabiliyor. Böylece tekrar tekrar izleme şansı elde edilebiliyor. Toontastic 3D, Google'ın çocuklara sağladığı en eğlenceli ve eğitici oyun olarak da tanımlanabilir.

Toontastic 3D'yi Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Toontastic 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
307 MB DOSYA BOYUTU

Toontastic 3D, çocukların hayal gücünü geliştirmeleri için Google tarafından piyasaya sürülmüş bir animasyon oluşturma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Toontastic 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza kurup harika çizgi filmler oluşturabileceğiniz bir oyundur. Özellikle çocuklara yönelik olarak geliştirilen Toontastic 3D ile çocuklarınızın hayal gücünü geliştirebilirsiniz.

Google'ın çocuklara yönelik olarak geliştirdiği bir oyun olan Toontastic 3D, çocukların kendi karakterlerini çizmelerine ve 3D animasyonlara dönüştürmelerine olanak sağlıyor. Hayal gücü geliştirici etkiye sahip olan Toontastic 3D, birbirinden farklı senaryolarıyla çocukların kendi çizgi filmlerini oluşturmalarını da sağlıyor. Çocukların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Toontastic 3D, kolay kullanımıyla da çocukları zorlamıyor. Kullanışlı menüleri ve farklı animasyon türleriyle ilgimizi çeken Toontastic 3D'yi telefonunuza kurarak çocuğunuza denetebilirsiniz. Rengarenk grafiklere sahip olan oyunda çocukların tek yapmaları gereken karakterlerini sürükleyip ekrana bırakmak ve hikayelerini seçmek. 

Ayrıca oyun içerisinde oluşturulan çizgi filmleri video olarak çıktı alabiliyor ve sonra izleyebiliyorsunuz. Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için tasarlanan Toontastic 3D'yi mutlaka telefonunuza indirmelisiniz.

Toontastic 3D'yi iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Boyama Kitabı Prenses

    3D Boyama Kitabı Prenses mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir boyama oyunudur
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu