TopOnda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Tartışmaya son! Maçın önemli pozisyonlarını oylayarak takımınıza destek olun.

TopOnda, Süper Lig maçlarını takip etmekle kalmayıp hakem kararlarını ve pozisyonları oylayarak maçlara dahil olabildiğiniz bir futbol uygulaması. Futbol tutkunlarının bir araya gelerek oluşturduğu uygulamayı Android telefonunuza indirin, takımınıza destek olun.

Mobil platformda fikstür, puan durumu, goller, maç özetleri, canlı maç sonuçları takibi için onlarca Türkçe futbol uygulaması mevcut ancak maça dahil eden çok fazla uygulama yok. Android telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz TopOnda uygulaması ile hakemin maç sonrasında tartışma yaratacak kararları sıcağı sıcağına oylayarak tepkinizi gösterebiliyor, pozisyonları usta yorumcular gibi değerlendirebiliyorsunuz. Aynı gün birden fazla maça dahil olma şansına da sahipsiniz.

Canlı maç anlatımını önemli pozisyonlarla beraber grafiksel arayüzle sunan ve anlık bildirimlerle de destekleyen futbol uygulamasıyla sadece Süper Lig maçlarını takip edebiliyorsunuz. Maç sonuçları, maçın önemli pozisyonları dışında fikstür ve puan durumu da gösteriliyor.

Erkan Calp

TopOnda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Pozisyonları oylayın, takımınıza destek olun!

TopOnda, Süper Lig maçları puan durumu, fikstür, canlı maç anlatımı, maç sonuçlarını bir arada sunan ücretsiz futbol uygulaması. Nerede olursanız olun Süper Lig maçlarını takip edebileceğiniz bu uygulamada maçın önemli pozisyonlarını ve hakem kararlarını oylama şansına da sahipsiniz. Tartışma yaratan pozisyonlarını oylayın, takımınıza destek olun!

Canlı maç anlatımını ve maç sonucunu grafiksel olarak sunan futbol uygulamasını benzerlerinden ayıran özelliği; maça dahil etmesi. iPhone’unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulama, pozisyonlardan anında haberdar olmanız için anlık bildirim gönderiyor. Maç sonrası olay yaratacak pozisyonlar için o anda çevrenizle tartışmaya girmek yerine oyunuzu kullanarak takımınıza destek olduğunuzu gösteriyorsunuz. Maç pozisyonlarında çıkan tartışmalara son veren harika bir uygulama olmuş.

Sadece Süper Lig maçlarını takip eden futbol hastaları için eşsiz bir mobil uygulama olduğunu düşündüğüm TopOnda’da takımınıza destek olurken puan toplayarak harika ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GoalAlert

    En hızlı ve kullanımı kolay futbol uygulaması
  • Scoutium

    Futbolcuları değerlendirin, analizlerinizle para kazanın.
  • Galatasaray SK

    Galatasaray SK Uygulama İndir (Android): Galatasaray takımının resmi mobil uygulaması (Ücretsizdir!)
  • NTV Spor

    NTV Spor uygulaması ile futbol, voleybol, basketbol, tenis ve motor sporlarını telefon ve tabletinizden takip edebilirsiniz.
  • GollerCepte 1907

    GollerCepte 1907 uygulaması ile Fenerbahçe futbol, basketbol ve voleybol takımlarının maçlarını takip edebilir, spor haberlerini okuyabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Footy Ball: Pass Pass Soccer

    Bu futbol oyununda kurallar yok, oyuncular hiç yorulmuyor.
  • beIN Sports

    beIN Sports uygulamasıyla tüm spor müsabakalarının videolarını ve spor haberlerini takip edebilirsiniz.