Total Connect Comfort

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

Total Connect Comfort uygulaması internet üzerinden evinizin ısısını kontrol etmenize imkan sağlıyor.

Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte kullanıcıların doğru ve bilinçli bir tüketici olması için çeşitli firmalar tarafından termostatlar üretiliyor. Üretilen bu termostatlar arasından belki de en akıllısı olan Honeywell, evinizin ısısını istediğiniz yerden kontrol etmenize imkan sağlıyor. Bu imkan sayesinde de faturanızda gözle görülür bir düşüş yaşanmakta.

Honeywell'in internet üzerinden kontrol imkanı sağlayan Total Connect Comfort uygulaması da mağazadan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Bu uygulama sayesinde doğalgaz kullanıcıları, evlerini istedikleri yerden kontrol edebiliyorlar ve enerji tasarrufunu sağlamış oluyorlar.

Eğer bir seyahatten dönüyorsanız ve evde doğalgazı açacak kimse yoksa Total Connect Comfort'u kullanmanızın tam zamanı. Birçok kullanışlı özelliğinden sadece bir tanesi olan uzaktan kontrol sitemi sayesinde seyahatten döndüğünüzde evinizi sıcak bir halde bulabilirsiniz. Yani kombi evi ısıtana kadar soğukta beklemeniz gerekmiyor.

Akıllı çalışma sistemiyle Total Connect Comfort, Honeywell isimli termostata sahip olan tüm kullanıcıların vazgeçilmez bir yardımcısı olarak nitelendiriliyor. Ayrıca kontrol paneli sayesinde birden fazla evde Total Connect Comfort'u kullanabiliyorsunuz.

Uğur Sağlam

Total Connect Comfort

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
14.5 MB DOSYA BOYUTU

Total Connect Comfort, akıllı termostat sistemi sayesinde ekonomik bir şekilde ısınmanıza imkan sağlıyor.

Total Connect Comfort, evinizde bulunan kombiyi daha akıllı ve ekonomik bir şekilde yönetmenizi sağlayan yardımcı bir yazılımdır. iOS platformlarında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulama, size hava durumuna uygun bir şekilde ısınma planı çıkartıyor.

Doğalgaz zahmetsiz bir ısınma yöntemi olmasıyla tanınırken fiyatıyla cepleri yakmaya hala devam ediyor. Aslında düzenli bir ısınma sistemi oluşturulduğunda üşümeden de ekonomik bir şekilde ısınabilirsiniz. Bunu ilk kural olarak benimseyen Total Connect Comfort, kullanıcılarına daha uygun bir ısınma şekli öneriyor.

Evinizdeki tüm doğalgaz sistemini bu uygulama sayesinde kontrol edebiliyorsunuz. Dilerseniz ısınma sistemini komple kapatırken, dilerseniz de bazı odalarla kapatma işlemini sınırlandırabilirsiniz. Bu sayede enerji tasarrufu sağlıyorsunuz.

Total Connect Comfort, ücretsiz bir uygulama olarak sunuluyor ve aktif kullanıcı sayısı da yadsınamayacak kadar yüksek seviyelerde. Eğer sizde ucuz bir şekilde ısınmak istiyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arçelik Connect

    Arçelik Connect uygulaması evinizdeki veya ofisinizdeki klimaları uzaktan kontrol edebilmenizi sağlıyor.
  • Beko Connect

    Beko Connect uygulaması evinizdeki veya ofisinizdeki klimaları uzaktan kontrol edebilmenizi sağlıyor.
  • Total İstasyonları

    Yakıt alımlarınızda puan kazanmak ve size özel seyahat asistanından faydalanmak için Total İstasyonları uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Cell Connect

    Cell Connect, sayılı hücreleri eşleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • Valkyrie Connect

    Valkyrie Connect, sınıflara ayrılmış kahramanlarla yaratıklara karşı savaştığınız rpg oyunu.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Connect

    Connect uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan dostlarınızın yerlerini görebilir ve onlarla iletişime geçebilirsiniz.
  • Connect 10

    Connect 10, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.