TotAL RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıklara ve dev canavarlara karşı savaşarak ganimet toplayacağınız sürükleyici bir oyundur.

Çeşitli özel güçlere ve ölümcül savaş aletlerine sahip güçlü bir savaşçıyı kontrol ederek dev yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz ve ganimet toplayacağınız TotAL RPG, mobil platformda rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Etkileyici 3 D grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, savaş kahramanınız ile aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarak ürkütücü mekanlarda zorlu görevlere çıkmak ve dev canavarlarla savaşarak ganimet toplamaktır.

Yaratıkları öldürdükçe güç kazanabilir ve görevleri tamamladıkça seviye atlayabilirsiniz.

Bu sayede savaşçınızı geliştirerek yeni özellikler ekleyebilir ve daha güçlü silahlar satın alabilirsiniz.

Kahramanınızı çelik zırhlarla ve kalkanlarla donatarak yaratıkların size zarar vermelerini engelleyebilir ve keskin kılıçlarla karşınıza çıkan tüm canavarların kanını dökebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir topluluk tarafından keyifle oynanan TotAL RPG, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

TotAL RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
746.4 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıklara ve dev canavarlara karşı savaşarak ganimet toplayacağınız sürükleyici bir oyundur.

Yüzlerce silah ve zırh ile savaş kahramanınızı geliştirerek canavarlarla aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve ganimet mücadelesi vereceğiniz TotAL RPG, mobil platformda rol oyunları arasında yerini alan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından benimsenen sürükleyici bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, şövalyenizi sürekli geliştirerek savaşlarda daha başarılı olmak için çaba göstermek ve dev canavarlara karşı savaşarak ganimet toplamaktır.

Kalabalık canavar ordularına ve ilginç yaratıklara karşı mücadele ederek maksimum ganimete ulaşmalı ve karakterinizi güçlendirerek yolunuza devam etmelisiniz. 50’den fazla savaşçı kostümü ve çelik zırhtan dilediğinizi seçerek güçlü bir savaş kahramanı yaratmalı ve ölümcül savaş aletlerinden yararlanarak canavarları tek hamlede öldürmelisiniz.

Sürükleyici savaş senaryoları ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve ücretsiz olarak ulaşacağınız TotAL RPG, nefes kesen RPG savaşları yaparak rakiplerinizle birebir düellolara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.