Total War Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.

Total War Battles hem iOS hem de Android platformları üzerinde sunulan keyifli bir oyun. Ücretli olarak indirebileceğiniz bu oyun emin olun ki parasını sonuna kadar hak ediyor.

Toplamda 10 saatlik hikaye moduna sahip olan oyunda farklı düşman ordularına karşı kendi samuray ordunuzu kurup mücadele etmeniz gerekiyor. Düşmanlarla savaşabilmek amacıyla kullanabileceğiniz farklı askerler bulunuyor. Dengeli bir ordu kurarak düşman saflarını delebilir ve rakibinizi kolayca ele geçirebilirsiniz.

Total War Battles geliştiriciler tarafından özel olarak dokunmatik ekranlar için optimize edilmiş. Bu yönüyle Total War Battles herkes tarafından oynanabilir. Oyunun en önemli detaylarından bir tanesi de 1v1 savaşlar için geliştirilmiş multiplayer modu içermesi. Fakat bu modda savaşabilmek için tarafların aynı ortamda bulunması gerekiyor.

Oyunda strateji ve planlama önemli bir yere sahip. Sıra tabanlı ilerlemesine rağmen savaş atmosferi başarılı bir şekilde yansıtılıyor ve oyuncular bu noktada herhangi bir eksiklikle karşılaşmıyor. Genel olarak Total War battles keyifle oynayabileceğiniz bir oyun.

Emircan Erdoğan

Total War Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
329 MB DOSYA BOYUTU

Total War Battles farklı oyun modlarıyla heyecan yaratan, sıra tabanlı bir savaş oyunudur.

Total War Battles iOS ve Android platformları için indirilebilir olan ve samuray savaşlarını konu alan bir strateji oyunudur. Sıra tabanlı ilerleyen oyunda iyi hazırlanmış görsel efektler ve animasyonlar oyundan alınan keyfi artırıyor. Sıra tabanlı oyunların bazıları aksiyon eksikliği çekiyor fakat bu oyunda her şey dozunda ayarlanmış.

Oyunda düşman saflarını aşabilmek için güçlü bir orduya sahip olmak gerekiyor. Güçlü bir orduya sahip olmak için de güçlü bir ekonomiye sahip olmak gerekmekte. Bu yüzden kaynakları verimli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Kurduğumuz üslerde kaynak bulmalı ve bu kaynaklarla ordumuzu güçlendirmeliyiz.

Oyunda farklı oyun modları yer almakta. İster ana hikaye üzerinde ilerleyebilir isterseniz de skirmish modunda rakibinizle tekli maçlar yapabilirsiniz. Ana hikaye üzerinde 10 saatlik bir oynanış süresi sunulmakta. Oyunda arkadaşlarınza karşı mücadele edebileceğiniz 1v1 modu da yer alıyor. Bu modda savaş yapabilmek için arkadaşınızla aynı ortamda bulunmanız gerekmekte.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Total War Battles ücretli olarak sunuluyor fakat parasını sonuna kadar hak ediyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • The Great War: Total Conflict

    Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı nefes kesen bir strateji oyunu
  • A Little War

    A Little War, strateji oyunu severler için geliştirilen müthiş ve aksiyon dolu bir Android savaş oyunudur.
  • War of Nations

    Askeri bir imparatorluk kurup rakiplerinizin topraklarını işgal ettiğiniz War of Nations, kıran kırana geçen ve oynadıkça derinleşen bir savaş strateji oyunu.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • Medals of War

    Gerçek zamanlı multiplayer savaş oyunu