Touch to 999

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

Touch to 999, reflekslerinizi geliştirebileceğiniz yeni ve yükselişte olan bir mobil oyundur.

Touch to 999, 5x5 bir tabloda karışık olarak sıralanmış sayılara sırayla dokunmayı gerektiren eğlenceli ve oldukça zorlu bir beceri oyunudur. Tüm Android telefon ve tabletlerle uyumlu olan oyunda zorluk seviyesi yok. Sadece sayılara odaklanın ve 999’a ulaşmak için rakamlar arasında olabildiğince hızlı şekilde gezinin.

Son zamanlarda en dikkat çeken oyun türünlerinden beceri oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Touch to 999 adıyla karşımıza çıkan oyun hızlı düşünme ve davranmayı gerektiren üst üste defalarca oynayabileceğiniz yeni ve yükselişte olan bir mobil oyun. Yüksek kalitede görseller içermediğinden her seviye akıllı telefon ve tablette gayet akıcı şekilde oynayabileceğiniz oyunda karışık dizilen rakamlara doğru sırayla ve bize verilen süreyi (1 saniye) aşmamak kaydıyla dokunarak ilerliyor ve 999 rakamına ulaşmaya çalışıyoruz.

Zorluk seçeneğinin sunulmadığı Touch to 999’da tüm seçenekler tek bir ekranda yer alıyor. En iyi skorunuz ve mevcut skorunuz, hareket süresini gösteren bar tablonun hemen üstünde bulunuyor. Oyun bittiğinde elde ettiğiniz düşük puanlarınızı : ) sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Touch to 999, reflekslerinizi geliştirmenize ve hızlı düşünmenize yardımcı olan kesinlikle oynamanız gereken bir mobil oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Don't Touch The Spikes

    Don't Touch The Spikes oyunu, Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli Flappy Bird benzeri beceri oyunları arasında yer alıyor.
  • Speed Touch

    Speed Touch, Android platformunda oynadığımız meyve kesme ve dilimleme oyunlarını farklı bir şekilde oynayarak ekrana gelen böcekleri keseceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • A to B

    A to B, Ketchapp'ın oyunları kadar zor oynanışa sahip beceri oyunu.
  • Bunny To The Moon

    Bunny To The Moon, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Fall to Deep

    Fall to Deep, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.