TouchA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

TouchA, uçan oku yakalamaya çalıştığınız zorlu Android oyunu.

TouchA, reflekslerinizi test edebileceğiniz kolay kontrollü arcade oyunu. Tekrarlayan sinir edici derecede zor olmasına karşın ilginç şekilde bağımlılık yapıyor.

Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz minimalist arcade oyunda uçan oku yakalamak için ter döküyorsunuz. Ekranın üst köşesinden oldukça hızlı bir şekilde fırlayan oku yakalamak elbette kolay değil. Daha da kötüsü; harika zamanlamayla oku yakalamış olsanız dahi yüksek puan alamıyorsunuz. Puanı artırmak için gerçekten çok seri olmalısınız. Ok her an gelecekmiş gibi tüm dikkatinizi ekranın orta kısmına vermelisiniz.

Erkan Calp

TouchA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

TouchA, okları yakalamaya çalıştığınız arcade oyunu.

TouchA, hızla gelen okları yakalayarak ilerlediğiniz arcade türünde eğlenceli bir mobil oyun. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz zorlu bir iOS oyunu arıyorsanız tavsiye ederim. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de aynı rahatlıkla oynanış sunuyor.

Minimalist çizgilere sahip arcade oyununda puan toplamak için tek yapmanız gereken şey; oku yakalamak. Ok tek bir yönden; ekranın üst tarafından geliyor ancak geliş yönünü bilmenize rağmen her defasında yakalayabilmeniz için reflekslerinizin çok sağlam olması, gözünüzü ekrandan bir saniyeliğine bile olsa ayırmamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!