Touchdowners

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Touchdowners, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde görüntüleyebileceğiniz, Amerikan futbolu temalı bir beceri oyunudur.

Touchdowners, Android telefon ve tabletler üzerinden oynayabileceğiniz bir Amerikan futbolu oyunudur.

Colin Lane tarafından geliştirilen Touchdowners, aslında isminden de ne yapmaya çalıştığını bizlere hissettiren bir yapım. Amerikan futbolunda bulunan touchdown, yani top elindeyken belirli bir yere kadar ilerleme olayını oyunlaştıran yapımcılar, bunu tabiki birebir olarak aktarmak yerine içerisine çılgın bir kaos koymuşlar ve tadından yenmez bir eğlence ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapmışlar.

Touchdowners'da amacımız fizik kurallarının yakınından bile geçmeyen bir sistem içerisinde topu boyalı alana taşımak. Fakat bunu yaparken, karşı takımın oyuncularını geçmeniz gerekiyor, tahmin edebileceğiniz gibi. Oyundaki işler gerçekçi işlemediği için başınıza ne geleceğini bir türlü öğrenemiyorsunuz ve her seferinde bambaşka bir durumla karşılaşıyorsunuz. Anlatması bir hayli zor olsa da bir kere izleyince her şeyi daha rahat çözebildiğiniz oyuna dair oynanış videosunu hemen aşağıda bulmanız mümkün:

Ramazan Tugay Kahraman

Touchdowners

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
35.5 MB DOSYA BOYUTU

Touchdowners, iOS işletim sistemi üzerin de rahatlıkla çalıştırabileceğiniz, kendine has bir beceri oyunudur.

Touchdowners, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir beceri oyunudur.

Temelde bir spor ve beceri oyunu olmasına rağmen oyunun olayı aşırı fiziklere sahip olması. Yani gerçekte olduğu gibi hareket etmeyen karakterleriniz, ne zaman ne yapacağı belli olmadan sağdan sola koşuşturuyorlar ve siz de bu kaosu kontrol etmeye çalışarak, sonuca ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sadece bu anlattığımızdan bile oyunun ne kadar zor olduğunu anlayabilirsiniz; ancak işin eğlencesi de tam bu kontrol edilemez kaostan doğuyor.

Colin Lane Games tarafından geliştirilen Touchdowners, aslında bir Amerikan Futbolu oyunu. Amacımız elimizdeki topu, rakibimizin boyalı alanına, top herhangi bir karakterimizin elindeyken götürebilmek. Ama bunu yapmak her zaman anlatmak kadar kolay olmuyor. Kopan kasklar, oradan oraya fırlayan oyuncular ve nereye gideceği belli olmayan bir topla, gününüzü gün edebileceğiniz yapımlardan bir tanesi olan Touchdowners'a dair daha ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıdaki videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.