Towaga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu

Towaga, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Uzayın derinliklerinde geçen bir oyun olan Towaga ile zorlu düşmanların üsteinden gelmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Towaga, becerilerinizi ve reflekslerinizi sınamanız gereken bir oyundur. Yüksek puanlara ulaşmak için kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda tempolu bir atmosfer bulunuyor. Nişancılık becerilerinizi kullanmanız gereken oyunda maskeli düşmanları alt etmelisiniz. Reflekslerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Towaga, bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. 2 boyutlu bir ortamda geçen oyunda yaratıkları kovmak için mücadele ediyorsunuz. Basit ve keyifli bir oynanışa sahip olan Towaga'yı sakın kaçırmayın.

Towaga oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Towaga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu

Towaga, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Keyifli ve heyecan dolu sahneleriyle karşımıza çıkan oyunda yaratıkları alt ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Towaga, zorlu düşmanları alt ederek puanlar kazandığınız bir oyundur. Yüksek puanlara ulaşmak için mücadele verdiğiniz oyunda bağımlılık yapıcı bir etki bulunuyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Towaga, becerilerinizi ve reflekslerinizi sınamanız gereken bir oyundur. Nişancılık becerilerinizi kullanmanız gereken oyunda maskeli düşmanları alt etmelisiniz. Son derece dikkatli olmanız gereken Towaga, bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. 2 boyutlu bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek kaliteli görseller bulunuyor. Zevkli bir deneyim yaşamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken Towaga sizleri bekliyor.

Towaga oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu
  • Ramboat 2

    Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu
  • Mirablade

    Eşsiz deneyim geçirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu
  • Little Champions

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu