Towards The Pantheon: Escaping Eternity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

Towards The Pantheon: Escaping Eternity ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG oyunu

Towards The Pantheon: Escaping Eternity gizenli bir hikayeye yer veren bir RPG oyunu olarak tanımlanabilir. 
Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Towards The Pantheon: Escaping Eternity aslında Towards The Pantheon adlı geliştirilme sürecinde olan RPG oyununun kısa bir ön hikaye oyunu. Towards The Pantheon: Escaping Eternity bize Towards The Pantheon oyununeda karşılaşacağımız olayların öncesinde geçen bir hikaye sunuyor ve oyunun nasıl olacağının ipuçlarını veriyor. 
Towards The Pantheon: Escaping Eternity'de bilmediği bir yerde büyük bir baş ağrısı ile uyanan bir askeri kontrol ediyoruz. Bu karanlık yerin neresi olduğunu ve nasıl buraya geldiğimizi bulmaya çalışırken bulmacaları çözüyoruz, etrafımızı keşfederek gizemleri ortaya çıkarıyoruz. Ana hedefimiz ise bu karanlık yerden kurtularak özgürlüğümüze kavuşmak.
Towards The Pantheon: Escaping Eternity eskiden Nintendo oyun konsollarında oynadığımız klasik RPG oyunlarına benzeyen bir görünüme sahip. Oyunda kahramanımızı kuşbakışı kontrol ederek yönlendirmekteyiz. Retro tarzda grafiklere sahip olan oyun buna bağlı olarak bir hayli düşük sistem gereksinimlerine sahip. Towards The Pantheon: Escaping Eternity'nin minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 
- Windows XP işletim sistemi
- 2 GB RAM
- 200 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indirebileceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:

Oyun

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pillars of Eternity II: Deadfire

    Pillars of Eternity II: Deadfire indir, kesinlikle düşünmeniz gereken eylemlerden.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • The Elder Scrolls II: Daggerfall

    The Elder Scrolls II: Daggerfall ile benzersiz bir rol yapma oyunu tecrübesi edinin. Retro RPG severlerin bayıldığı bu oyunu kaçırmayın.
  • INSOMNIA: The Ark

    INSOMNIA: The Ark, Mono Studio tarafından uzun yıllardır geliştirilmekte olan ve kendine has özellikleri bulunan bir tür rol yapma oyunu olarak adlandırılabilir.
  • South Park: The Fractured but Whole

    Ünlü South Park animasyonlarının RPG oyunu karşınızda
  • Cyberpunk 2077

    Cyberpunk 2077 Steam'de! The Witcher 3 Wild Hunt'ın yaratıcılarından açık dünya aksiyon rpg oyunu Cyberpunk 2077 yüksek inceleme puanlarıyla da dikkat çekiyor.
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, PC'de oynayabileceğiniz en iyi vampir oyunlarından bir tanesi olmaya aday.
  • The Outer Worlds

    The Outer Worlds indir diyerek, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen harika bir rol yapma dünyasına adım atabilirsiniz.